Jump to content

Niespodzianki w jedzeniu

Recommended Posts

Co robicie gdy w waszym jedzeniu pojawi się coś obcego?

Np taki włos.Jecie dalej nie zważając na niego? Wyrzucacie do śmietnika?

Czy to że kupiliście jedzenie na mieście albo jecie w domu ma dla was znaczenie?

Ciekawy też jestem jakie dziwactwa znaleźliście w posiłku.

to zalezy xD. Jezeli wiem ze to moj wlos to nic sie nie dzieje. A jesli np to wlos rodzicielki ktora ugotowała obiad to tez raczej nic ;]. Ale jesli jest to cos innego niz wlos to mówie pa tej potrawie. Chociaz czasami omijam ta czesć w ktorej znalazlem syfa :D.

W restauracji jak tylko cos jest nie tak od razu dziękuję za potrawę i powiadamiam kelnera :).

Hmm chyba najbardziej abstrakcyjny był nieżywy pająk w zupie grzybowej. No ale zupa ze swierzych grzybów wiec mógł sie gdzies tam zaplątać ;]

zamawialem pizze z kurczakem i jakims trafem trafila mi sie chrzasta czy jakas mala kosc, zadzownilem do nich powiedzialem co mialem i nastepnie zamownienie mialem za free (chyba takie samo co wczesniej)

Też z kością? :D

"Fajne" są te małe białe glizdy w kalafiorze :|

Gdy byłem mały moja babcia zawsze robiła takie kompoty z truskawek w słoikach.

Raz ugryzłem taką truskaweczkę w połowie, a moim oczom ukazał się "piękny" ślimak bez skorupy. (już nie pamiętam czy go też przepołowiłem :) )

Do dzisiaj niechętnie jem truskawki. :/

ps. Fajnie, nie? :P

Edited by peter.a

wywalam do kosza jak kupię coś na mieście i znajdę ''przemiłą'' suprise. w postaci muchy, sierści kota, włosów łonowych or sth o.O

chyba, że robię coś sama i znajdę swojego włosa [nie. nie łonowego] , to wyjmuję włos. sprawdzam czy nie ma więcej. i jem dalej xD :potter:

Jak byłem mały to bardzo się brzydziłem wszystkiego(włosy itp.). Teraz jem już nie zwracając uwagi na takie bzdety , oczywiście włosów i innych "rzeczy" się pozbywam ;) Wszytko ma granicę jak znajdę w żarciu robola jakiegoś to jedzonko idzie w odstawkę .

Raczej oddzielam tą część która miała "skazę" i jem dalej. Ofkoz to w domu. Bo jak coś kupionego to momentalnie odechciewa mi się jeść i wywalam.

Ja mam tak, że jak znajdę coś chu.jowego w żarciu to automatycznie odechciewa mi się jeść i zazwyczaj całość ląduje w śmietniku/zlewkach.

dokladnie tak samo :/ no chyba ze chodzi o mojego wlosa (nie, nie lonowgo ;))

Myslałem że napiszesz - dokładnie tak samo , no chyba że chodzi o heinekena to bym dopił-

Mnie to pie.r.doli czy będzie włos oby smakowało, no chyba że to będzie rudy włos , a rude są wredne więc bym nie zjadł, na ch.u.j mi salmonella

Edited by canabis