Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień Zaraz będzie jak cztery lata jest ze mną. Nadal cieszy michę, a co najważniejsze nie sprawia żadnych większych problemów. Nie trzeba wydawać nie wiadomo jakich sum by cieszyć się jazdą.
Opublikowano wczoraj o 18:13 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nie trzeba :) Dzisiaj opykane 420km z czego prawie 170 po Jurze krakowsko-Częstochowskiej w towarzystwie ok 166 innych Mx5. Aż sobie ryj spieklem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wczoraj jak wracałem z Częstochowy to widziałem parę miat. Cieszył oko widok tylu ładnych aut.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 hour ago, Shankor said:Wczoraj jak wracałem z Częstochowy to widziałem parę miat. Cieszył oko widok tylu ładnych aut.Różne auta budzą różne odczucia, ale akurat miaty budzą w zasadzie tylko pozytywne. Nawet mimo tego, że trochę zakrętów każdy przeleciał bokiem