Skocz do zawartości

The Offspring

Featured Replies

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale serio, to lepiej czasem brzmi niż oryginał.

serio. lepsze od ostatniej płyty xD (o ironio)

Opublikowano

Dzięki Kmiocik. Dobra beka, na jakieś imprezie to puszcze xD

Edytowane przez _Be_

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
1. Który album najlepszym jest ?

Proponuję zawęzić zakres do trzech albumów

Smash (1994)

Ixnay On The Hombre (1997)

Americana (1998)

Ja nie potrafię roztrzygnąć, ale raczej bym uderzył w Ixnay'a.

Odpowiedzi na resztę pytań nie znam, bądź jestem zbyt słabym fanem, by je znać.

Opublikowano
3. Słychać coś o tym, żeby mieli zagrać ?

Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że na Woodstocku mają być.

Ile w tym prawdy - nie wiem.

Opublikowano

Nie będzie ich.

Opublikowano
Mam trzy pytania:

1. Który album najlepszym jest ?

ignition

Opublikowano

Post wyżej jest nie na serio.

Kiedyś to napieprzałem tego offspringa non stop, teraz słucham tylko na jakiś ymprezach.

I obiektywnie "Smash" jest najlepszy.

Opublikowano

ogolnie fajna kapelka, czasami zdarza mi sie posluchac jak jade w trasie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie Smash i kilka kawałków Americany. Reszta to chała straszna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Akurat ostatnie plyty do Americany włącznie odróżnić idzie tylko po jakości produkcji, bo w kwestii muzycznej różnic zbyt dużych nie ma, i jak ktoś nie zna rozkładu piosenek to wlasciwie każda pasuje do każdej płyty. Dlatego na każdej znajdzie sie te kilka bardziej podchodzących utworkow i troche kupy.

Wczesniejsze albumy jednak idzie odróżnić, z sentymentu moj ulubiony to Ixnay On The Hombre. pifpaf

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Większość przytoczonych tutaj opinii odnosi się do tego, że do Americany to grali spoko, a później szajs. Ludziska bez przesady, co było (pipi)owego w Conspiracy of One? Splinter to faktycznie chyba najgorsza płyta, ale nawet z tego da się wycisnąć parę dobrych numerów np: Da Hui.

Opublikowano

ja mysle ze najmniej fajnych utworkow jest na tej ostatniej (jeden albo dwa), takze nie mam duzych nadzieji w zwiazku z tym albumem co ma wyjsc w tym roku.. imo juz troche starzy sa na chwytliwe riffy pelne modzienczej werwy i spontanicznosci ghieghie.

Opublikowano

ja mysle ze najmniej fajnych utworkow jest na tej ostatniej (jeden albo dwa), takze nie mam duzych nadzieji w zwiazku z tym albumem co ma wyjsc w tym roku.. imo juz troche starzy sa na chwytliwe riffy pelne modzienczej werwy i spontanicznosci ghieghie.

W tym roku ma być nowa płyta? Chłopaki się rozkręcają.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

może ktoś tego bluegrasowego offspringa wrzucic bo link zdechl?

Opublikowano

o, dzieki ;]

• 2 lata później...
Opublikowano

Już sto lat po premierze ostatniej płyty, więc chętnie posłucham opinii fanatyków kapeli na temat ostatniego materiału. Nie wstydźcie się, że Dexter odebrał wam młodość - podzielcie się z światem własnym zdaniem na temat "Rise and Fall, Rage and Grace".

Opublikowano

offspring skończył się na americanie, więc nawet nie ściągnąłem nowej płyty

Opublikowano

Nie jest to poziom takiego Come Out And Play, czy The Kids Aren't Alright, ale i tak biorąc pod uwagę co ostatnio za chujnia jest wypuszczana, to jest w porządeczku. Fajny lajtowy, wakacyjny kawałek, od razu wpada w ucho. ;]

Opublikowano

Żałuje że darzyłem tę kapele sympatią czy sentymentem, ja (pipi)e, nawet oni s(pipi)ili się żelowato-głowym techno gównem - dziękuję, do nie widzenia....

Edytowane przez ciwa22