Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

Nie no problem wielki macie. Przy okazji poinformowałem, że w sklepie PE wysyłają jutro dla niezdecydowanych. Poza tym, czego dowiesz się na dzień przed premierą ? Nie macie się już do czego dopierdzielić.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 156,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Forza 3 już wyciekła do sieci.   http://www.vg247.com/2009/10/12/forza-motorsport-3-leaks-onto-p2p-sites/   Więc bany się posypią.

• Hehe. Chodzi o to, że powiedzmy po rozegraniu 20 wyścigów online z żywym przeciwnikiem powrót do botów może być dość bolesny . Nic nie zastapi żywego przeciwnika, wtedy jest największy dynamizm, napię

• Czyli te ponad 100 tras to była ściema czy jak?

Opublikowano

Tak tylko zapytam: czy ta gra bedzie w koncu w 1080p, czy przeszlo to juz jako mit ??:). Nie czepiam sie - juz demo ma dla mnie przesliczna grafike. Tylko pytam z ciekawosci :)

Opublikowano

No nie wygląda to źle na tle Gt 5, mam nadzieje ze w ruchu prezentuje się jeszcze lepiej.

Czy ktoś wie czy gra wymaga HD? Bo doszły mnie takie ploty, a ja mam tylko arcade.

Opublikowano

wymaga do zainstalowania contentu z drugiej plyty, ale nie musisz tego robic

Opublikowano

Samochody sa na drugiej plycie.

ps.Bylbys Lucek kolezenski, i nie pokazywal, ze grasz juz we Forze 3 :D:P

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

no no po 35 recenzjach FM3 ma średnią 93% jestem mile zaskoczony :potter:

Jak dobrze pójdzie to jutro albo w czwartek przekonam się czy zasłużone oceny.

Opublikowano

Male sprostowanie do recenzji Lucka w nowym PE - biegi mozna zmieniac bez sprzegla ( przy manualnym sprzegle ) i mozna dosyc szybko rozwalic skrzynie 8)

Opublikowano

Zapytam jeszcze o jeden mit: czy kolka odpadaja przy konkretnym dzwonie ?? :).

ps. Juz wiem, ze nie :), Jak cos, moderator moze usunac.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

no nie odpadaja ;)

Opublikowano

Lucek...probowales grac z wyzszym FOV. Chodza sluchy ze potrafi to spowodowac zwiech gry (aczkolwiek poki testowano tylko nas piratach:P).

Opublikowano

Gra nie zwiesila sie ani razu, a leciala niemalze non stop - inna sprawa, ze to nie byl retail tylko wersja debugowa. W retaila gralem tylko chwilke na pga.

Opublikowano

Dzieki za info :)

Przekonamy sie juz za pare dni :)

Edit.

Orion dzieki za info ze sklep PE bedzie wysylal gre juz dzisiaj...2 godziny temu zlozylem zamowienie i juz otrzymalem email z informacja ze gra zostala wyslana. Tak trzymac panowie :D

Edytowane przez Magik

Opublikowano

W MM kielce juz maja tylko nei zaksiegowane czyli pewnie od jutra beda sprzedawac jeszcze nei wiadomo jaka cena :].

Opublikowano

Hehe bardziej nie mogli zaciemnić obrazu w GT5:P? Te porównania sa rozwalające. Gdybym miał tak ciemno grać w GT5:P to daleko bym nie dojechał. Zabawne te porównania.

W MM kielce juz maja tylko nei zaksiegowane czyli pewnie od jutra beda sprzedawac jeszcze nei wiadomo jaka cena :].

Pogadaj z nimi jak człowiek. Powinni sprzedać. Kiedyś w kieleckim MM kup[owałem Motor Storm:PR i też dopiero co dostawę mieli, ale udało mi się ich przekonać i zaksięgowali jedną sztukę. Także dzięki ich uprzejmości miałem grę dzień przed premierą.

Opublikowano

A powiadaja ze Forzy brakuje wrazenia predkosci...szkoda ze nie mam kiery :/

Opublikowano
http://tiny.pl/hqsc6 w komentach piszą, że cena Elite w zestawie z FM3 to 1099 zł - ktoś może potwierdzic lub zaprzeczyć? :)

Edytowane przez kiko

Opublikowano

http://tiny.pl/hqsc6 w komentach piszą, że cena Elite w zestawie z FM3 to 1099 zł - ktoś może potwierdzic lub zaprzeczyć? :)

Nie liczyłbym na to, musieliby grę za frajer do zestawu wrzucać.

Opublikowano

Przecież niedawno były zestawy Elite z ODST za 1099 albo i nawet trochę mniej. Ja myślę, że taka cena może być realna i dla Forzy.

Opublikowano

Na forum xboxonline jeden user dostał już grę i bardzo pozytywnie się wypowiada. Jeszcze kilkanaście godzin i płytka zakręci się w moim czytniku

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje, czy będzie można słuchać OST w menu gry, tak jak było w FM2 ?