Skocz do zawartości

Chrome division

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
motorhead to potezny kop w jaja, czuc duch rock and rolla i za(pipi)ista pozytywna energie.

I o to wlasnie (pipi)a chodzi, do (pipi)y !

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Milan, ci się działy pomyliły, (pipi)j stąd

Opublikowano

Przesłuchałem jeden kawałek na YouTube, w teledysku wprawdzie były laski i samochody, ale nawet to nie uratowało tej nudnej piosenki.

Opublikowano
kur.wa bez kitu smutni jestescie. sluchac tylko wrzaskow i pierd.olenia sie z cymbalkami. motorhead to potezny kop w jaja, czuc duch rock and rolla i za(pipi)ista pozytywna energie.

no cóż...

Ace of Spades sobie lubie posłuchać za to [zostało mi po singStarze ^^]

Opublikowano
Przesłuchałem jeden kawałek na YouTube, w teledysku wprawdzie były laski i samochody, ale nawet to nie uratowało tej nudnej piosenki.

Nudny to jest post-rock.To ma kopa i chu.

Opublikowano

można posłuchać tej kopii motorheada, ale rewelki nie ma

Opublikowano

Ou jeee!

Opublikowano

Ej, ja rozumiem, że zgrywanie płyt prosto z winyla rządzi, ale... ten link, który podałeś, to jeden plik mp3 o długości 50 minut. A to niezbyt wygodne w obecnych czasach. No nic, reaper pójdzie w ruch i w ciągu kwadransa zrobię sobie z tego normalny album.

Ale ogólnie płyta całkiem udana, lepsza od "Doomsday..." i nieco mniej zrzynająca z Motorheadu.

I tak wolę "Ace of Spades".

Opublikowano

Tutaj to samo, tylko się wolniej ściąga.

Opublikowano

Kurde, mam niezwykle skomplikowany i chytry plan: najpierw sprawdźcie, co jest co, a później rzucajcie wszystkim linka.

Opublikowano
  • Autor

Jak tylko dostalem linka to go tu wrzucilem, nie czytalem wczesniejszych postow i nie zobaczylem, ze juz ktos wrzucal ta plyte.

Opublikowano
można posłuchać tej kopii motorheada, ale rewelki nie ma

word, jako że ten gatunek jakiś (pipi) prężny nie jest to każdą płytę na poziomie przyjmę z chęcią

Opublikowano
  • Autor

Zayebiste, ale te solówki mi tu nie pasują ... Enyłej, dobra plyta, ale debiut moim skromnym zdaniem byl lepszy.

Opublikowano

A macie gdzieś linka z normalną płytą?

Opublikowano

No ja sobie powycinałem i już mam, mogę wrzucić jakby co. Jak tak patrzę po linkach (w międyczasie ściągnąłem ze 4 wersje), to może być jedna z pierwszych "normalnych" wersji tej płyty w całym internecie;].

P.S. Rapidshare szybki (pipi).

http://rapidshare.com/files/127579391/Booz...lzebub.rar.html

Opublikowano

Ogqozo - dziękuję Ci dobry człowieku, za normalny album ;)

Płyta nie jest zła, ale pierwsza IMO lepsza. Dobry kawałek muzyki, tak czy tak.

Opublikowano
  • Autor

Tytulowy kawalek gniecie jajca, poza tym zayebistymi trackami sa raven black cadillac, hate this town i raise your flag. Reszta mi tak srednio podchodzi .

Opublikowano

Akurat mój typ muzyki. Strasznie mi się podoba, dzięki za support ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

slucham sobie drugiej plytki i jest doskonala, na poczatku troche sie zawiodlem, ale genialnemu debiutowi wiele nie ustepuje

Opublikowano

Widziałem teledysk na YouTube, bodaj Serial Killer to był.

Kicz, tandeta i pedalskie przyśpiewki. Nie byłoby złe, gdyby nie refren.