Opublikowano 30 czerwca 200816 l Autor motorhead to potezny kop w jaja, czuc duch rock and rolla i za(pipi)ista pozytywna energie. I o to wlasnie (pipi)a chodzi, do (pipi)y !
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Przesłuchałem jeden kawałek na YouTube, w teledysku wprawdzie były laski i samochody, ale nawet to nie uratowało tej nudnej piosenki.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l kur.wa bez kitu smutni jestescie. sluchac tylko wrzaskow i pierd.olenia sie z cymbalkami. motorhead to potezny kop w jaja, czuc duch rock and rolla i za(pipi)ista pozytywna energie. no cóż... Ace of Spades sobie lubie posłuchać za to [zostało mi po singStarze ]
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Przesłuchałem jeden kawałek na YouTube, w teledysku wprawdzie były laski i samochody, ale nawet to nie uratowało tej nudnej piosenki. Nudny to jest post-rock.To ma kopa i chu.
Opublikowano 5 lipca 200816 l Chrome Division - Booze, Broads & Beelzebub (2008) http://rapidshare.com/files/127279263/CR.rar.rar
Opublikowano 5 lipca 200816 l Ej, ja rozumiem, że zgrywanie płyt prosto z winyla rządzi, ale... ten link, który podałeś, to jeden plik mp3 o długości 50 minut. A to niezbyt wygodne w obecnych czasach. No nic, reaper pójdzie w ruch i w ciągu kwadransa zrobię sobie z tego normalny album. Ale ogólnie płyta całkiem udana, lepsza od "Doomsday..." i nieco mniej zrzynająca z Motorheadu. I tak wolę "Ace of Spades".
Opublikowano 5 lipca 200816 l Kurde, mam niezwykle skomplikowany i chytry plan: najpierw sprawdźcie, co jest co, a później rzucajcie wszystkim linka.
Opublikowano 5 lipca 200816 l Autor Jak tylko dostalem linka to go tu wrzucilem, nie czytalem wczesniejszych postow i nie zobaczylem, ze juz ktos wrzucal ta plyte.
Opublikowano 6 lipca 200816 l można posłuchać tej kopii motorheada, ale rewelki nie ma word, jako że ten gatunek jakiś (pipi) prężny nie jest to każdą płytę na poziomie przyjmę z chęcią
Opublikowano 6 lipca 200816 l Autor Zayebiste, ale te solówki mi tu nie pasują ... Enyłej, dobra plyta, ale debiut moim skromnym zdaniem byl lepszy.
Opublikowano 6 lipca 200816 l No ja sobie powycinałem i już mam, mogę wrzucić jakby co. Jak tak patrzę po linkach (w międyczasie ściągnąłem ze 4 wersje), to może być jedna z pierwszych "normalnych" wersji tej płyty w całym internecie;]. P.S. Rapidshare szybki (pipi). http://rapidshare.com/files/127579391/Booz...lzebub.rar.html
Opublikowano 6 lipca 200816 l Ogqozo - dziękuję Ci dobry człowieku, za normalny album Płyta nie jest zła, ale pierwsza IMO lepsza. Dobry kawałek muzyki, tak czy tak.
Opublikowano 6 lipca 200816 l Autor Tytulowy kawalek gniecie jajca, poza tym zayebistymi trackami sa raven black cadillac, hate this town i raise your flag. Reszta mi tak srednio podchodzi .
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l slucham sobie drugiej plytki i jest doskonala, na poczatku troche sie zawiodlem, ale genialnemu debiutowi wiele nie ustepuje
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Widziałem teledysk na YouTube, bodaj Serial Killer to był. Kicz, tandeta i pedalskie przyśpiewki. Nie byłoby złe, gdyby nie refren.