Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ta, no przed chwila nie bylo.

Crouch znowu setke zmarnowal. Dobre mecze beda w tej grupie wnioskujac po dotychczasowych wynikach.

Opublikowano

Kazdy mecz relacjonowany na zczuba konczy sie na 0:0, jutro taki wynik na San Siro bedzie :thumbsup:

Opublikowano

Fantastyczny gol Marina. Jeden z większych talentów tego sezonu póki co.

Opublikowano

Jezu jak dobrze, że mi transmisję zerwało, bo bym umarł z nudów. Teraz już tylko obserwuję fascynująco zmieniające się wyniki na livescore.

4. brama dla Barcy lolowa ;)

0:0, jutro taki wynik na San Siro bedzie :thumbsup:

Nie.

Opublikowano

Twente Enschede 2-2 Inter Mediolan

Werder Brema 2-2 Tottenham

Benfica Lizbona 2-0 Hapoel Tel-Awiw

Lyon 1-0 Schalke

Bursaspor 0-4 Valencia

Manchester United 0-0 Glasgow Rangers

Barcelona 5-1 Panathinaikos

Kopenhaga 1-0 Rubin Kazań

Hiszpański power, fuck yea

Opublikowano

No i gitara. Barca łyka greków bez popitki. Inter remisuje z Twente, Valencia pokazuje się z dobrej strony, a już jutro Milan z Auxerre.

Pozytywnie.

Komentatorzy z "nki" są wporzo:

-"Piękna akcja Bojana, Messiego i Krkicia"

-"Przypomina to mecz supergwiazd z amatorami"

-"Kto wyszedł ze stadionu ten pipa(?)" (Tak usłyszałem.)

Opublikowano

Świetny mecz Barcelony, powinno być przynajmniej z 8-1, ale nieskuteczność w niektórych akcjach napastników + dobra postawa Tzorvasa i zmarnowany karny Messiego przeszkodziły. Tylko dwie niebezpieczne akcje klubu z Aten, w tym jedna zakończona bramką. Taką Barcelonę chcę oglądać jak najczęściej.

EDIT: Bym zapomniał. Komentatorzy na nSport to jedna wielka pomyłka. Fakt oczywisty i powszechnie znany, ale nie można o tym nie wspomnieć. Nawet śmieszni nie są ;/

Edytowane przez Robak

Opublikowano

Tuzimek ,ale on "obiektywny" ja (pipi)e :lol: Co złego się na Barcelonę powie od razu widać jak się w nim gotuje i szuka beznadziejnych argumentów przeciw :)

Spacerek Barcelony w meczu z Grekami...wynik 5-1 mówi sam za siebie . :)

Opublikowano

Nie jaraj się tak nimi bo jeszcze fanem zostaniesz ;] Dopiero wróciłem do chaty, widzę że się działo w pierwszej kolejce, biorę się za skróty. Btw, jaka formacja grał zespół Beniteza ?

Opublikowano

Tuzimek ,ale on "obiektywny" ja (pipi)e :lol: Co złego się na Barcelonę powie od razu widać jak się w nim gotuje i szuka beznadziejnych argumentów przeciw :)

Spacerek Barcelony w meczu z Grekami...wynik 5-1 mówi sam za siebie . :)

chyba wpjerdol w lidze tak na nich podzialal...

Opublikowano

No real - Ajax to zdecydowanie najciekawszy mecz dzisiaj. Ale oczywiście lepiej emitować Milan - Auxerre, bo gra tam jakiś yebany Jeleń... Żenada i wstyd.

Opublikowano

mam nadzieję, że to będzie dobry meczyk. lipa, że Suarez nie gra i Verthongen.

Opublikowano

No real - Ajax to zdecydowanie najciekawszy mecz dzisiaj. Ale oczywiście lepiej emitować Milan - Auxerre, bo gra tam jakiś yebany Jeleń... Żenada i wstyd.

Emitują Milan, bo to najlepszy klub na świecie, a nie dlatego, że w Okser gra ktoś z kraju z 66. miejsca rankingu FIFA.

Opublikowano

Racja, nie pomyślałem o tym. Głupek ze mnie, przepraszam :(

Opublikowano

Gdyby chcieli puszczac mecz EjDzej Okser dla Jelenia to pusciliby dopiero spotkanie z Realem, bo tam nasz chlopek ma szanse na poprowadzenie swojej druzyny do zwyciestwa. Obstawiam z 4-1 dla Milanu, jezeli po bokach zagra Antonini i Abate to zero z tylu nie bedzie. Oczywiscie zakladam, ze sedzia tym razem nie bedzie kupiony/niewidomy, jak w ostatnim spotkaniu ligowym.

Opublikowano

Skoro Chamakh wywalczył karnego to mogli mu dać strzelić, chamy jedne.

Opublikowano

To sie Ambrosini nagrał.

Cluj 2:0 O_o Chelsea 1:0, Essien :thumbsup:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Oho. Auxerre nie daje Milanowi wyjść z połowy. Do tego Ambrosini kontuzja. Dobrze się zaczyna.

Cluj 2:0 O_o

To akurat mała niespodzianka. Cluj w grupie zawsze było mocne... urywali punkty Chelsea i Romie.

Opublikowano

Chelsea 2-0 (skonczy sie 6)poprzeczka Jelenia( Aux narazie siedza na nich jak na trampkarzach), Arsenal 1-0 ale Braka nie daje sobie w kasze dmuchac (ogladm 3 mecze na raz :D )

Chelsea 3-0

Edytowane przez Welna

Opublikowano

El Pipita w końcu się przełamał w LM ;) 1-0 dla Realu ;)