Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zespoły z kompletem punktów po dwóch kolejkach:

Real

Chelsea

Bayern

Marsylia

APOEL Nikozja

(5 sekund później)

dobra jednak nie

Opublikowano

oglądał ktoś Porto? Zasłużona porażka?

Porażka jak najbardziej zasłużona. Gra się w ogóle nie kleiła. Dodatkowo osłabieniem była kontuzja ręki Klebera i czerwona kartka dla Fucile, co wymusiło zmianę Jamesa na Souzę, a tym samym Smoki straciły kluczowego napastnika. Druga połowa to już nieustające ataki gospodarzy, co przyniosło 3 bramki. A mogło się skończyć wyżej, gdyby piłkarze Zenita umieli dobrze kopnąć piłkę. Defensywa to IMO obecnie najsłabszy element Porto. Hulk nie błyszczał w meczu, choć z rzutów wolnych narobił trochę kłopotów Małafiejewowi.

Opublikowano

Koleś w koszulce OM na trybunie kibiców BVB - mistrzostwo.

Opublikowano

no i borussia sie zesrala udowadniajac wszystkim, ze to taki jednoroczny wybryk. po niezlym zeszlym sezonie znow stali sie marnymi przecietniakami. ciekawe czy bajern kupi goetze po sezonie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj 3 kolejka czempions lig.

bajern wygra w napoli dwa do zera.

Opublikowano

Jezeli Bayern wygra dzis z Napoli to jestem w stanie uznac, ze sa w dobrej formie. Poki co nie grali z nikim sensownym.

Opublikowano

bajern > manchester city > tottenham > milan

ergo

bajern > milan

Opublikowano

sadzę , ze Bayern dzis zremisuje 2-2

no i Arkadiusz Głowacki tym razem nie zatrzymał oponentów i Ruskie zwycięzają 3-0.

Opublikowano

Ja zaś wymieniłem Benzemę na Higuaina i teraz widać, jakie to było mądre.

Zaś Sneijder dość szybko przypomniał, że jednak dużo znaczy, "robiąc" Interowi gola.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

nikt nie mogl pokonac nojera to badsztuber to zrobil zeby presje zdjac.

pod koniec faul na granicy pola karnego napoli, ale sedzia udal, ze nie widzi.

Opublikowano

Tymczasem Manchester, już w pierwszym składzie, walczy z Otelul Galati jak równy z równym. Czy w drugiej połowie stworzy sobie choć jedną dogodną sytuację?

Opublikowano

Tzw. "the Manchester United moment". Nawet, jeśli stworzą sobie zero sytuacji, to gola i tak strzelą.

Tymczasem Lille tradycyjnie, ostrzeliwuje rywala, ale co z tego wynika? Nic. Ta ekipa w tym roku nic nie osiągnie jednak, podobnie jak Borussia, znikoma umiejętność kończenia akcji przeciw kolejnemu rywalowi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Man U pewnie tradycyjnie bedzie sobie rozgrywal nudne acz skuteczne mecze na remisy i 1-0.

standard

edit: sedzia postanowil jednak zmienic te swiecka tradycje

Dobrze, ze bramkarz Ajaxu zachowal czyste konto, biorac pod uwage, ze mam go w fantasy.

Opublikowano

(z Villarrealem, który dostał wyraźne pory z Napoli i Bayernem :whistling: )

Opublikowano

Real wygrywa z dupnym Lyonem 4-0. Liczyłem na bardziej wyrównany pojedynek.

Co ten Pol teraz pier.doli... Mourinho zje.bał atmosferę w reprze Hiszpanii,nie odbierali od Ikera telefonów... ja j3bie -_-

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

dziś polsat transmituje kolejny szlagier

Olympiakos Pireus - Borussia Dortmund

Panie idź pan w chvj