Opublikowano 30 sierpnia 201212 l United dostało Bragę, Galatasaray i Cluj - być może najlepsze losowanie, jakie dało się dostać. UEFA dba o swoich pupili. City nie miało tyle szczęścia. Najmocniejszy rywal z każdego koszyka. Może nie żal mi ich specjalnie, ale Ajaxu już bardziej, oni to wiecznie mają pecha. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Nie dość, że Bayern już zdobył mistrzostwo Niemiec, to teraz pewnie się okaże, że City już wyszło z grupy w LM. Normalnie jakbym był Borussią, to bym nie widział sensu wstawać z łóżka.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l United dostało Bragę, Galatasaray i Cluj - być może najlepsze losowanie, jakie dało się dostać. UEFA dba o swoich pupili. I United nie wyjdzie z grupy. Porto pięknie trafiło, jaram się!
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Ciekawe, czy pókim młody doczekam się meczu Chelsea - Real Madryt (tak, wiem, niestety w tym roku nie było szans na taką grupę, ale może spotkają się w dalszej fazie rozgrywek i moje życzenie się spełni).
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Jestem od dziecka za Arsenalem Londyn, który wyjdzie z grupy z palcem w odbycie, hehe. Nie ma to jak kibicowanie najsilniejszemu zespołowi z potężnej Premier League. Go Gunners Go ! ! ! ! 111111 1111
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l A myślałem, że Real tym razem wygra LM...a oni nawet z grupy nie wyjdą ;(
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Dzisiaj Superpuchar Europy, bezpośrednie starcie zespołów z ligi hiszpańskiej i angielskiej. Wcale nie najlepszych. Obie zajęły szóste miejsce, z tym że Chelsea od tego czasu kupiła paru bardzo drogich piłkarzy, toteż powinna bez problemu poradzić sobie ze średniakiem La Liga.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Ej, bo dopiero co wlaczylem telewizor. Chelsea gra pierwszym skladem?
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Haha, przypadkowy Mistrz Europy dostaje już po 20 minutach dwoma bramkami od hiszpańskiego średniaka. Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez kaz_
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Jednak ten czar Di Matteo działa, bo jakimś cudem jest ciągle 2-0. Nie no, nie zgrywam się, naprawdę to napisałem dwie sekundy za szybko. Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l I tak będą mówić ze liga angielska jest mocniejsza , bo jeden mecz o niczym nie decyduje
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Jeden nie, ale mam wrażenie, że jak na klub, który nie istnieje (bo La Liga to tylko Barca i Real), Atletico dość sporo tych meczów wygrywa. I to wygrywa grając w piłkę, a nie modląc się do Boga Długich Lag na Drogbę. Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Czelsi zeszly sezon uprawiala autobus w obronie. W tym sezonie w ataku xD