Opublikowano 25 maja 201311 l Chciałem zażartować z ilu metrów może jeszcze dziś nie trafić Robben. Hm.
Opublikowano 25 maja 201311 l Teraz był moment żywcem wyjęty z meczów Polskiej repry - Robert sam, kiwający się z szóstką zawodników.
Opublikowano 25 maja 201311 l Dortmund rozpuścił się w obronie, kontrowersyjna sytuacja z Suboticiem i Muellerem.
Opublikowano 25 maja 201311 l Lewandowski się przespacerował po kostce Boatenga, a szpaku z juskowiakiem się zacieszają. jakby była sytuacja odwrotna to przez tydzień jeździli by po boiskowym barbarzyńcy który chciał połamać Robercika. (pipi)ani hipokryci
Opublikowano 25 maja 201311 l jak dla mnie powinien wylecieć z boiska, z tymi kleszczami rozumiem że to jakiś żart?
Opublikowano 25 maja 201311 l W sumie trudno powiedzieć, co się stało, ale był tam Robben i to wykorzystał. No cóż, w końcówce Bayern miał przewagę i wynik chyba oddaje najlepiej przebieg meczu. Oczywiście Dante powinien dostać czerwoną, ale to detal. Dawno wyczekiwany triumf dla Robbena, Ribery'ego, Schweiniego, Lahma i paru innych.
Opublikowano 25 maja 201311 l człowiek otwiera sobie browara z myślą o obejrzeniu dogrywki a tu taki chuy
Opublikowano 25 maja 201311 l @Mendrek Lepsze to niż spusty Januszy na drugi dzień Edytowane 25 maja 201311 l przez Szprota
Opublikowano 25 maja 201311 l Świetny finał nie spodziewałem sie takiego poziomu . Oczywiscie tuż po zakonczeniu tvp pusciała reklamy co za szmaty Edytowane 25 maja 201311 l przez Darude
Opublikowano 25 maja 201311 l Ale nie Robben, wolałbym gdyby Ałstrajczyk Alaba świętował gola. No nic. Pomyliłem się o jedną bramkę dla Borussii, ale miszcz może być tylko jeden. Czym byłby Bayern gdyby tego meczu nie wygrał po takim sezonie?