Opublikowano 16 marca 20169 l powtoreczka http://gfycat.com/ObeseFlashyIchthyostega ale pięknie! O skurwesyn.
Opublikowano 16 marca 20169 l tak jak do tej pory wygląda gra Lewandowskiego, to i by Fornalik go ustawić potrafił
Opublikowano 16 marca 20169 l Cuadrado "zbyt (pipi)'owy na Anglię" i Morata "zbyt chu'jowy na Real" biją wielki Bayern wielkiego Guardioli
Opublikowano 16 marca 20169 l Ale Juve dzisiaj chodzi o panie. A jak pieniazki na Bayern postawione. Jak to sie mowi 'Bog dal, buk zabral' ;(
Opublikowano 16 marca 20169 l Barcelony to chyba nikt już nie zatrzyma w tym sezonie. Chyba, że Zidane wejdzie na boisku w meczu z Barceloną.
Opublikowano 16 marca 20169 l Co to Juve dzisiaj to ja nie wiem. Szkoda 3-0 w koncówce bo by było KO a tak moze Bayern jeszcze do dogrywki doprowadzic (chociaz tego nie prorokuje)
Opublikowano 16 marca 20169 l Czemu beka z Arsenalu? Już za samo to że strzelili gola i mieli promyk nadziei trzeba ich docenić, przecież to że nie mają szans w tym dwumeczu było od początku pewne.
Opublikowano 16 marca 20169 l 3-1 dla Barcy, to było wiadome od początku a teraz Messi tylko ich dobił. Edytowane 16 marca 20169 l przez KacperKing
Opublikowano 16 marca 20169 l już myślałem, że dwie Monachijskie bomby to będą Monachijskie trąby, a tu jednak nie
Opublikowano 16 marca 20169 l Szkoda, wciąż mam nadzieję że Guardiola odpadnie a bawarczykom gul wyskoczy.
Opublikowano 16 marca 20169 l Teraz ich zgniotą pewnie Coman 2 asysty? Edytowane 16 marca 20169 l przez Codename