Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Czy Poznaniacy tym razem zwyzywaja sami siebie od zwierzat, nazistow, rasistow itd? :)

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

fana która istnieje z 15 lat spowodowała ból dupy jakiś lewusów :/ Oprawy z sierpem i młotem bądź Cze Gówniarą nie są karane. Taka sytuacja.

Opublikowano

FARE chyba obojętnie co by było napisane, ale ze słowem RASA to od razu kara. Ciekawe jakby wypadl transparent z psem i napisem moja rasa jest najlepsza.

Slask ukarany za nazistowski herb miasta Brzeg xDDD

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,slask-ukarany-za-herb-miasta-,artykul,592107,1,789.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

fana która istnieje z 15 lat spowodowała ból dupy jakiś lewusów :/

Raport pewnie poszedł od swojskich lewusów .Za mało tam kolorów tęczy.

Opublikowano

Nie widzialem tej flagi ale Stanowski na weszlo pisal, ze te słowa są typowe dla nazioli i czcionka rowniez. 
Kretynow co wieszaja takie szmaty należy utylizowac. Poza nimi, stadionu nie trzeba zamykac. A jezeli Lech dostawal sygnaly wczesniej i sprawe olal, to jest sam sobie winien.

Edytowane przez xMatinx

Opublikowano

A od kiedy Stanowski to jakiś autorytet?

W dupach się  poprzewracało.Tak pewnie nie jeden Janusz rozkminiał  te wszystkie czcionki, przesłania,  az w koncu odkrył ze sa rasistowskie. Gdyby nie fantazja wszechobecnego lewactwa nikt by nie dostrzegł.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Dla mnie zaden autorytet ale skoro opisal zdarzenie, to chyba cos na ten temat wie. 

IMO nalezy tępic wzsystko co ma cokolwiek wspolnego z nazizmem.

Opublikowano

Na razie karą jest oglądanie tego meczu. :whistling:

Chodzą po tym boisku mięśnie nie rozgrzane wślizg i kontuzja :bad:

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Legia - Zorya Ługańsk aka united against russia.

Lech - Videoton.

Losowanie spoko, aczkolwiek Zorya zbiła strasznie Charleroi z Belgii 5:0 w dwumeczu.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

No jest całkiem dobrze. Duża szansa że oba będą w fazie grupowej.

Opublikowano

Pragne zwrocic uwage, ze szanse polskich klubow pilkarskich w starciach z zagranicznymi zespolami nigdy nie sa duze.

Opublikowano

Losowanie złe. Czwarta drużyna mocniejszej ligi ukraińskiej zmierzy się z drugą drużyną ligi polskiej.

Trzęść gaciami nie ma o co, ale do meczu trzeba podejść b. poważnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to juz dzisiaj. Zwykle jestem umiarkowanym optymista, ale dzisiaj smierdzi mi porazka. Chuyowe to losowanie bylo i cos mi sie wydaje, ze nie bedzie grupowej trzeci raz z rzedu.

Opublikowano

Lol już tak ze 3:2 dla Legii powinno być, ogółem spoko mecz, tylko na trybunach widać sama dzicz ukraińska aka nasi wschodni bracia.

Opublikowano

What the hell

27' Odd Ballklubb 3 - 0 Borussia Dortmund

Borussia dostanie walkower, przecież każdy wie że Grenlandia nie należy do UEFA  :reggie:

Opublikowano

jak się wychodzi w defensywie z Hummelsem, Ginterem i Weidenfellerem to co się dziwić

Opublikowano

Fajny mecz Legii :) Wynik tez pozytywny. Krok do LE! :)

Opublikowano

jak ja lubie mylic sie w ten sposob :) Za tydzien poprawic i bedzie git jesien.

Mam nadzieje, ze kartofle tez sie jakos przeslizgna.

Opublikowano

Hmm Zilina Bilbao 3:2

Zilina > Barcelona

Huhu wszyscy obstawiajacy wlasnie wracaja z OIOMU, Borussia 4:3

A Thomalla nawet z metra nie trafia w bramke, dobrze ze bramkarz Videło pomogł :)

Edytowane przez Bartg