Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Czy Poznaniacy tym razem zwyzywaja sami siebie od zwierzat, nazistow, rasistow itd?
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l fana która istnieje z 15 lat spowodowała ból dupy jakiś lewusów Oprawy z sierpem i młotem bądź Cze Gówniarą nie są karane. Taka sytuacja.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l FARE chyba obojętnie co by było napisane, ale ze słowem RASA to od razu kara. Ciekawe jakby wypadl transparent z psem i napisem moja rasa jest najlepsza. Slask ukarany za nazistowski herb miasta Brzeg xDDD http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,slask-ukarany-za-herb-miasta-,artykul,592107,1,789.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez Bartg
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l fana która istnieje z 15 lat spowodowała ból dupy jakiś lewusów Raport pewnie poszedł od swojskich lewusów .Za mało tam kolorów tęczy.
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Nie widzialem tej flagi ale Stanowski na weszlo pisal, ze te słowa są typowe dla nazioli i czcionka rowniez. Kretynow co wieszaja takie szmaty należy utylizowac. Poza nimi, stadionu nie trzeba zamykac. A jezeli Lech dostawal sygnaly wczesniej i sprawe olal, to jest sam sobie winien. Edytowane 6 sierpnia 20159 l przez xMatinx
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l A od kiedy Stanowski to jakiś autorytet? W dupach się poprzewracało.Tak pewnie nie jeden Janusz rozkminiał te wszystkie czcionki, przesłania, az w koncu odkrył ze sa rasistowskie. Gdyby nie fantazja wszechobecnego lewactwa nikt by nie dostrzegł. Edytowane 6 sierpnia 20159 l przez Mecenas
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Dla mnie zaden autorytet ale skoro opisal zdarzenie, to chyba cos na ten temat wie. IMO nalezy tępic wzsystko co ma cokolwiek wspolnego z nazizmem.
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Na razie karą jest oglądanie tego meczu. Chodzą po tym boisku mięśnie nie rozgrzane wślizg i kontuzja Edytowane 6 sierpnia 20159 l przez Mecenas
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Legia - Zorya Ługańsk aka united against russia. Lech - Videoton. Losowanie spoko, aczkolwiek Zorya zbiła strasznie Charleroi z Belgii 5:0 w dwumeczu. Edytowane 7 sierpnia 20159 l przez Bartg
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Pragne zwrocic uwage, ze szanse polskich klubow pilkarskich w starciach z zagranicznymi zespolami nigdy nie sa duze.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Losowanie złe. Czwarta drużyna mocniejszej ligi ukraińskiej zmierzy się z drugą drużyną ligi polskiej. Trzęść gaciami nie ma o co, ale do meczu trzeba podejść b. poważnie.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l to juz dzisiaj. Zwykle jestem umiarkowanym optymista, ale dzisiaj smierdzi mi porazka. Chuyowe to losowanie bylo i cos mi sie wydaje, ze nie bedzie grupowej trzeci raz z rzedu.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Na razie Legia 1:0, co prawda z Dynamem Kijów ale zawsze https://www.youtube.com/watch?v=h5bDEWPvLD4
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Lol już tak ze 3:2 dla Legii powinno być, ogółem spoko mecz, tylko na trybunach widać sama dzicz ukraińska aka nasi wschodni bracia.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l What the hell 27' Odd Ballklubb 3 - 0 Borussia Dortmund Borussia dostanie walkower, przecież każdy wie że Grenlandia nie należy do UEFA
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l jak się wychodzi w defensywie z Hummelsem, Ginterem i Weidenfellerem to co się dziwić
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l jak ja lubie mylic sie w ten sposob Za tydzien poprawic i bedzie git jesien. Mam nadzieje, ze kartofle tez sie jakos przeslizgna.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Hmm Zilina Bilbao 3:2 Zilina > Barcelona Huhu wszyscy obstawiajacy wlasnie wracaja z OIOMU, Borussia 4:3 A Thomalla nawet z metra nie trafia w bramke, dobrze ze bramkarz Videło pomogł Edytowane 20 sierpnia 20159 l przez Bartg