Wojtass 2 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no ok ale nie podoba mi się to. Wyje,bałem na grę 230zł i muszę kombinować żeby zagrać, pomijając już sam fakt że NG Black był lepszy. No i co z tymi misjami, 800 mp poszło w cholerę :S ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie, albo grasz teraz offline bez narzekania albo czekasz na nastepnego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 wole w sumie poczekać bo nie mam już siły ani ochoty walczyć z tą grą. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Najber 2 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja nie wiem koledzy z czym wy macie problem. Ja gram w NG2 normalnie, nie wyskakuja mi zadne okienka, gra mi sie w ogóle nie zawiesza a na dodatek gram online i nic mi sie nie dzieje, a kazdy narzeka ze cos ma nie tak. Jesli chcecie sie cieszyc normalna gra bez okienek to wyszyscie sobie cache i grajcie normalnie online tylko jak chcecie grac bez okienek to czwarta misje musicie grac bez neta a wtedy bedzie wszytsko okej Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 [lame mode on] jak wyczyścić cache ? [lame mode off] Czyli czyszcze cache, przechodzę 4ta misje będąc offline i jest wszystko ok, nawet jak już dostałem tego zwalonego acziwmenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najber 2 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 [lame mode on] jak wyczyścić cache ? [lame mode off] Czyli czyszcze cache, przechodzę 4ta misje będąc offline i jest wszystko ok, nawet jak już dostałem tego zwalonego acziwmenta ? Wystarczy wejść na zakładkę SYSTEM i podświetlając ikonę HDD wcisnąć kombinację: Y, X, X, LB, RB, X, X Na pytanie Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices? oczywiście odpowiedzieć TAK." Czyscisz sobie cache, grasz sobie normalnie online a jak bedziesz chciał grac czwarta misje to musisz odłaczyc neta, i to wszytsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dodatek podobno już działa. Zresztą wyszło, że to nie była wina ani dodatku, ani patcha, tylko serwera M$. Zapomnieli dodać te acziwmenty na serwer i system ich nie rozumiał. Dlatego właśnie problem pojawiał się tylko online. BTW: Bez patcha MM nie da się zagrać. Zwyczajnie gra wtedy nawet nie widzi dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Taa, pozostaje tylko jeszcze problem wieszających się scenek (np. w ch14) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Można tez tak jak pisałem wcześniej wywalić gamer tag i zrobić recovera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam pytanko. Przeszedłem gre na ścieżce ucznia, teraz chciałem wziąć się za ścieżkę wojownika i zonk: mam do wyboru dwie opcje - którą wybrać? Czym się różnią? W którym chapterze jest pierwszy Test of Valor? Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 W jednej opcji zostaja Ci rzeczy z poprzedniego przechodzenia gry ,ale nie zapiszesz sie na leaderboardzie, a w drugiej masz wszytsko od zera ,ale na leaderboarda mozesz sie zapisac. ToV jest w 3lv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 W jednej opcji zostaja Ci rzeczy z poprzedniego przechodzenia gry ,ale nie zapiszesz sie na leaderboardzie, a w drugiej masz wszytsko od zera ,ale na leaderboarda mozesz sie zapisac. ToV jest w 3lv. Dzięki wielkie. A tą pałke do testów zbieram w drugim chapterze, right? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ekwipunek możesz zachować tylko zaczynając grę na poziomie który się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No właśnie. Ani jedna opcja, ani druga nie przywróciła mi ekwipunku. Więc w czym do rzeczy różnią się te opcje. Bo na ścieżce ucznia nie mam takiej opcji, a tu mam. Czyli jeżeli pierwszy raz przechodzę ścieżkę wojownika to bez różnicy, którą opcję wybiorę będzie to samo? Jedynie ubrania nie mam czarnego, lecz czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No właśnie. Ani jedna opcja, ani druga nie przywróciła mi ekwipunku. Więc w czym do rzeczy różnią się te opcje. Bo na ścieżce ucznia nie mam takiej opcji, a tu mam. Czyli jeżeli pierwszy raz przechodzę ścieżkę wojownika to bez różnicy, którą opcję wybiorę będzie to samo? Jedynie ubrania nie mam czarnego, lecz czerwone. Jeśli masz tą opcję, to przeszedłeś ten poziom trudności. Jeśli opcji nie ma, to nie przeszedłeś. Wygląda na to, że przez przypadek przeszedłeś wojownika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Tylko, że mam achievement za ścieżkę ucznia? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wygląda mi na glitcha. Ewentualnie masz dwa achievmenty. Jak zaliczysz od razu wojownika, to chyba zalicza też achieva za ucznia. Chociaż to tylko domysły. Co to dokładnie za opcje, które masz do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Czarny jastrząb i czerwona krew? Coś takiego. Teraz potwierdzam, to tylko wygląd stroju. Przy ścieżce ucznia jest wybór czy chce przenieść przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Nieważne - nie ma patcha... Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez marek1712 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Mi pomogło czyszczenie cache'u. Od 11 chapteru w ogóle jechałem bez Xbox Live, wolałem nie ryzykować. Najlepsze jest to, że ostatni raz użyłem statuetki leczenia/zapisu w 13 chapterze... Przed walką z głównym Bossem w ogóle nie miałem zapisu i nie mogłem opuścić gry. Miałem tylko autozapis przed walką, ale jakbym wyszedł (raz tak zrobiłem to ubiło mi zapis). Ale cała Karma nie zaliczyła mi się do rankingu, a szkoda bo miałem ponad 12 milionów. Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Na Valhalli pojawiła się recenzja Ninja Gaiden II. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) hmm, może to juz było poruszane, otóż nie mogę przejść 12 poziomu, bo gra mi sie zawiesza, tuz po walce z dwoma... żółwiami(!?) (design wrogów powala... żenadą ) Płyta nie jest porysowana, próbowałem kilka razy i zawsze jak odpala się scenka z zielonym... jajem (?) to gra sie wiesza. Ktoś się zetknął, czy może cos po prostu nie tak z płytą? sie mi przypomniało, w lev. 11 na jednym z placów (tuz obok są schody na cmentarz gdzie leży kamienna głowa) są 3 tabliczki z narysowanym kołkiem, jak się w nie postrzela z łuku to wypada esencja (można tak 3 razy). Jakby ktos nie wiedział Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez skyblue Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A filmik zdazy sie zaladowac? Mozesz naciskac guzik ,zeby przeskipowac ,jak po(pipi)y ,moze nie zdazy sie zaladowac i przeleci dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jest to problem nowego patcha, który zepsuł grę. Trzeba wyczyścić cache i przejść ten fragment bez podłączenia do Live. Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Pytanie tylko jak wtedy uploadować Karma Score?... Dlatego poczekam sobie aż wszystko naprawią (kiedyś... tam... w oooodległej przyszłości). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi