Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company

Featured Replies

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Właśnie ja tak robiłem.

Ten Achiv jest bez zgonu czy bez trafienia? Bo to różnica.

Mi wpadł bezproblemowo przy pierwszej misji.

Opublikowano

A ja mam problem w multi, żeby być #1 w Ranked Match. Macie jakies porady?? Jaki lepiej tryb grać?? Chyba sie nie nadaje do tej gry :blink:

Opublikowano

Praktyka i nietracenie czasu podczas meczu na bezsensowne łażenie. No i granie niezłą bronią (VSS, SVU, UMP...).

A jak mimo wszystko masz problem, to obejrzyj listę odznak i postaraj się zdobyć np. 3 patches czy kilka wildcarts w jednym meczu, daje to spory bonus.

Opublikowano

Dzieki Wampis za porady, nareszcie jakieś 40 minut temu udalo mi sie :D bardzo czesto mialem 300 pkt, a teraz skonczylem z wynikiem 647 pkt :-D

Opublikowano

Kto pomoże mi zdobyć achievmenty za 50 dogów (mam 20) get a least kill in every wehicle Be the Best With My Devil Dogs

I am Bad Company! There is no "I" in Squad! proszę o kontakt przez gg 9267490 lub kom 500238303

Opublikowano

człowieku, graj, graj i jeszcze raz graj. większość teoretycznie samo wpadnie.

ja 3 dni temu miałem 25 dog tagów i ostatnio w jednej grze zdobyłem 6. Teraz mam 37 i zawsze coś wpada.

Opublikowano

O tym, żeby umawiać się na grę prze komórke (i podawanie numeru na forum ;] ) jeszcze nie słyszałem. A co dogtagów zdobyłem je w jakieś około 2 godziny bez ustawki, więc nie ma na co narzekać.

Opublikowano

I nie polecam robić więcej niż 300, bo nie wiem czy już to poprawili, ale jakiś czas temu przy 301. pojawiały się straszne lagi w grze i pomagało tylko ponowne uruchomienie gry, po którym ostatni dog tag znikał, a wszystko znowu działało w porządku.

Opublikowano

To znaczy z dogami se poradzę ale właśnie zobaczyłem że się nie da gry założyć w bad :(

A i mogę zagrać w army of two przez neta

Edytowane przez skwara

Opublikowano

With My Devil Dogs

(Online) Use Squad in the menu, find a friend and play one round

Pomoze mi Ktos z tym achievementem? ;] Siedze dzis wieczorem na Live! , chetnie go zrobie .

Opublikowano

Jakies porady, co do achievementa :

There is no I in Squad

(Online) Have 20 Squad members spawn on you without dying in a single round ?

Ktos moze bylby chetny do zaliczenia tego?

Opublikowano

Mam problem z Forest Ranger. Nie wiem dlaczego, ale zlicza mi tylko te drzewa które rozwaliłem z broni(artyleria, RPG itp) a nie te które przejechałem czołgiem. Można coś z tym coś robić?

Opublikowano

Spokojnie, jezeli sprawdzasz w statach, to one po prostu "klamia". rob swoje, na pewno wiecej drzew masz do przodu, niz to, co CI staty pokazuja .

Opublikowano

Ok. Rzeczywiście staty kłamały. Już wpadło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się jakoś sprawdzić ile się rozjechało drzew online?:D

No i byłby jeszcze ktoś chętny do zrobienia "Have 20 Squad members spawn on you without dying in a single round ?" ?:)

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

Zakladka MP ACHIEVEMENTS -> Forest Ranger Trees: 818

Opublikowano

ten acziw za fotki jest chyba zbugowany.Zrobilem konto na ea i powiazalem z GT prawidłowo bo dostalem bron za rejestracje.Jednak jak robie zdjecie to ciagle wyskakuje upload failed.Zdjęcia są niby robione,bo na koncie ea leza w schowku ale wcziwa jak nie bylo tak nie ma.Jakaś rada na tą przypadłosc?

edit:Już wpadło przypadkowo

i jeszcze jedno pytanko a mianowicie:Czy w meczach prywatnych wskakuja odznaki i acziwy?

Edytowane przez Master JIN

Opublikowano

awardsy i acziwa za respawn 20 squad members na mnie bez mojego zgonu da sie zrobić w prywatnym meczu?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy jest jakas latka do BF'a ktora zalicza gre na normalu gdy gramy na hardzie? Nie chce mi sie 2x przechodzic gre :/

Edytowane przez signap

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zaprosilem dzis kumpla do gry, w Gold Rush na nie ranked match, zagralismy jeden mecz, wyszedlem, i nie dostalem achieva. CZEMU??

Opublikowano
Zaprosilem dzis kumpla do gry, w Gold Rush na nie ranked match, zagralismy jeden mecz, wyszedlem, i nie dostalem achieva. CZEMU??

Get me started 15pkt

(Online) Parti(pipi)ate in one online match (Ranked)