Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Buzz Quiz TV

Featured Replies

Opublikowano

Hehehe :) Po tym jak 3 tygodnie robiłem na 100% Buzza, teraz przez rok na niego nie zerknę ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2 kłeszczyn:

1. czy dodatki do zciągnięcia typu "Kanał Komedii" są po polsku czy angielsku ? Nigdzie nie moge znaleźć stosownej informacji

2. jak wygląda gra na 8 buzzerów ? na raz gra tyle osób czy jakoś na zmianę ?

Opublikowano

dodatki z polskiego store są po polsku i uruchomią się tylko z polską wersją Buzza(co chyba logiczne).Z każdego innego store masz w innym języku

Opublikowano
  • Autor

da się grac w 8 osób???

Opublikowano

Ja gralem w osiem osob, trzeba dodatkowych buzzerow np. z PS2

Opublikowano

powinni dac mozliwosc zgloszenia quizu do wywalenia przy ocenianiu

grasz w cala serie i w srodku natrafiasz na pytania jakiegos zje.ba:

ile lat ma drakula?

16,5

16,5

16,5

16,5

i pozniej nie chce Ci sie ich szukac

Opublikowano
powinni dac mozliwosc zgloszenia quizu do wywalenia przy ocenianiu

grasz w cala serie i w srodku natrafiasz na pytania jakiegos zje.ba:

ile lat ma drakula?

16,5

16,5

16,5

16,5

i pozniej nie chce Ci sie ich szukac

Pauzując grę w trakcie gry w pytania z mybuzz masz opcję zgłoszenia obecnego quizu.

Ja gralem w osiem osob, trzeba dodatkowych buzzerow np. z PS2

Jak wygląda gra w osiem osób? Każdy gra na swoje konto, czy gra się w cztery pary?

Edytowane przez pickles

Opublikowano
Pauzując grę w trakcie gry w pytania z mybuzz masz opcję zgłoszenia obecnego quizu.

wielkie dzieki

na pewno skorzystam

Opublikowano

Każdy gra na swoje konto i jest mniej rund. Z tego co pamiętam nie ma np. podaj bombe, rzut tortem i łowcy punktów.

Opublikowano

ktos chetny na jedna dwie rundki?

tak niewiele brakuje do platyny i nikogo nie ma...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak sie robi swoje wlasne pytania bo szukalem w grze ale nieumie znalezc?

pytania robi się nie w grze a przez stronę internetową

http://www.mybuzzquiz.com

tam musisz się zalogować na dane swojego konta PSN i będziesz mógł robić swoje pytania

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wczoraj zakupilem buzz quiz tv SP w wersji angielskiej wiec jakby cos to jestem chetny na sofa vs sofa :)

Opublikowano

pewnie dlatego ze mieszkam w angli juz od paru ladnych lat. zastanawialem sie na d wersja polska, ale doszedlem do wniosku ze dzieki tej grze mozna sobie jeszcze podszlifowac jezyk, poznac nowe slowka itp dlatego angielska.

Opublikowano

No tak, tylko w ten sposób nie pograsz z ludźmi mającymi wersję polską, a takich jest tutaj _zdecydowana_ większość.

Opublikowano

pytania z roku 2008 takie sobie

lekki niesmak budzi pytanie dotyczace tego swira co trzymal corke w piwnicy i gwalcil gdy mial ochote

Opublikowano

Czy macie często problemy z logowaniem się do serwerow buzza? u mnie rzadko kiedy udaje mi się zalogować bez problemów przy uruchomieniu gry, a nawet jak już się zaloguje to często gdy chcę zagrać z kims przez neta to wyskakuje " błąd ogolny" czy ktoś ma takie problemy? ( winnych grach tego nie mam). Gdyby ktos chcciał pograc to dajcie znak mój id andrzejowy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
pytania z roku 2008 takie sobie

lekki niesmak budzi pytanie dotyczace tego swira co trzymal corke w piwnicy i gwalcil gdy mial ochote

Czyli WSZYSTKIE dostępne na ps store pakiety, nawet ten najnowszy, są po polsku?

ps - wczoraj rzeczywiście miałem problem z logowaniem do serwerów, ale po 10min zniknął :)

Opublikowano

wszystkie dostepne na polskim psstore

Opublikowano

Czy coś się stało z polską wersją strony mybuzz? włącza mi się tylko wersja angielska. Stworzyłem quiz "flagi państwowe" chyba na stronie w wersji angielskiej, nikt nie dał mi żadnej oceny ani jednej gwiazdki. Czy ktoś kto ma polską wersję może zobaczyć czy ten quiz dostępny jest też w polskiej wersji?

Edytowane przez andrzejowy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio probowalem zagrac w kategorie My Buzz, wybralem wszystkie pytania, ale nie mozna bylo rozpoczac gry.

Zatrzymalo sie po wyborze postaci, stroju i dzwieku, miala rozpoczac sie gra, ale tak sie nie stalo, na ekranie krecila sie klepsydra i nic. Nie wiem co jest grane, tez tak macie ?

Jakis czas temu gralem i bylo ok. moze cos jest nietak z serwerami gry. :)