Skocz do zawartości

Uncharted: Drake's Fortune

Featured Replies

Opublikowano

Cudu nie było. Trophy nie wpadło. Zaczynam od początku. Najpierw na hard potem na crusching. Platyna kusi :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja Drake's Fortune przeszedłem prawie osiem razy Jak nie wpadnie to zawsze możesz przejść jeszcze raz, no chyba że już definitywnie Ci się nie chce to ja bym teraz przeszedł noralnie. Już raz przesze

• Jest prosto, trzeba się tylko nie wychylać zza osłon i tyle. Przechodzę właśnie ale mam Red DEad i U2 czeka na swoją kolejkę

• Wychodzi na to że brakuje Ci trzech trophy:   Dyno-Might! - Kill three enemies with one explosion Expert Dyno-Might - Kill three enemies with one explosion five times Run-and-Gunner - Kill 20 enem

Opublikowano

Panowie mam problem, zdobyłem wszystkie skarby i prawie wszystkie trofea, a dokładnie nie mam zdobytego tylko ukrytego trofeum. Co on oznacza? bo jak zdobycie 61 skarbów to mam problem bo już je zebrałem:confused: Da się to jakoś naprawić by zaliczyło to trofeum?

Opublikowano

W tym problem, że pod tym trofeum mam trzy ??? i nie wiem jak się nazywa.Mam 35 brązowych, 8 srebrnych i 3 złote.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

To może inaczej. Które w kolejności jest to trophy, albo jakie masz nad nim i jakie pod nim.

Opublikowano

Wychodzi na to że brakuje Ci trzech trophy:

Dyno-Might! - Kill three enemies with one explosion

Expert Dyno-Might - Kill three enemies with one explosion five times

Run-and-Gunner - Kill 20 enemies by shooting from the hip (without aiming with the L1 button)