Jump to content

Uncharted: Drake's Fortune

Guest

Recommended Posts

Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;]

W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny.

Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;]

W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny.

Przeciez alexx-1 pisal o ikonkach trofeow a nie o samym komunikacie - i juz eden ma rozne ikonki dla trofeow.

Z tego co wiem musisz skasować starego sejva i "jechać" wszystko od nowa. Po czym poznać wersję "PAL", gdize kupowałeś grę ? Jak w Polsce to masz PAL, jak w EU też masz "PAL".

Dobra to mam wersje PAL. A teraz z tymi trofeami, jak włączam grę to nie informuje mnie o żadnym patchu do Uncharted. Czyli nie ma jeszcze trofei dla gry.

No, ja tez mam USA i starego save'a nie widzi. Ale co tam, gram od nowa.

I wciaz ta gra jest OMFG.

Wyglad, muza, klimat, rozgrywka, proporcja gameplay/cut-scenes....PRAWDZIWA PRZYGODA.

Ta gra dla mnie wciaz jest numerem jeden (I'm so sorry for you MGS4 = such a disappointment) .

:D :D :D

Edited by mrynk

u mnie widzialo stare sejwy. nie wiem jaka mam wersje, pewno palowska. i nie ma koniecznosci wywalania starych sejwow. ot, daje sie new game i wybiera opcje, ze wszystkie nagrody itd. nie maja byc przy niej wykorzystywane :) a bylem kurka w trakcie przechodzenia drugi raz... ajć, trza mlocic od nowa :D