Opublikowano 29 maja 200915 l Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory . a w weekendy poscisz? W weekend daje rade chociaż czasem muszę ^_^
Opublikowano 30 maja 200915 l ostatnio winterfresh pozazdrościło orbitkom i też zrobili sobie listki w prostokątnym opakowaniu. co najlepsze samo opakowanie wygląda jak paczka kondomów
Opublikowano 30 maja 200915 l najlepsze to są te obrazki XD trzeba być dzieckiem żeby sobie nie skojarzyć
Opublikowano 7 czerwca 200915 l maoam chyba. nawet znam piosenke z tej reklamy zaspiewac Wam? ok spiewam [chcesz to Ci kawalem dam MA- O- AM! zaraz sie przekonasz sam co to znaczy MAOAM owocowe pyszne mniam pyszne gumy maoam. MA-O-AM!!! chyba cos takiego Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Damian312
Opublikowano 14 października 200915 l Kupiłem wczoraj Orbit Balance o smaku malina-trawa cytrynowa. Taki troszkę nietypowy smak, ale ujdzie.
Opublikowano 14 października 200915 l RED STAR - cynamonowe są spoko ale w związku z tym iż nie spełniają polskiej normy(w tym przypadku bardziej rygorystycznej niż normy amerykańskie) są bardzo trudno dostępne (parę osób trudni się importem i sprzedażą na allegro, ale trzeba uważać gdyż gumy kierowane np. na rynek niemiecki szybciej tracą smak niż ich odpowiednik amerykański).
Opublikowano 15 października 200915 l Oj tak, cynamonowe rządzą (jak dla mnie ten posmaczek, charakterystyczny aromat jest bezkonkurencyjny), ale ciężko je nabyć. Co do Orbit Balance... Nie są złe, miła odmiana od sztampowej mięty/owoców, aczkolwiek imho Orbit Liquid da best i klocki lego