Jump to content

Gumy do żucia

Featured Replies

Posted

Jakie preferujecie?

Moje ulubione to Big Red (zaje.bisty cynamonowy smak), niestety, od jakiegoś czasu w ogóle nie widać ich w sklepach :/. Zapewne wycofali. Z dzieciństwa pamiętam Boomery i Turbówki, a podstawa przez całe życie to zielone Orbitki.

• Replies 39
  • Views 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Haibane
    Guest Haibane

Oj tak, cynamonowe rządzą (jak dla mnie ten posmaczek, charakterystyczny aromat jest bezkonkurencyjny), ale ciężko je nabyć. Co do Orbit Balance... Nie są złe, miła odmiana od sztampowej mięty/owoców,

Faktycznie, Big Red są (były?) za(pipi)iste. Do tego jabłkowe orbitki, spearmint i od niedawna Mentos Cube.

zazwyczaj jakies Orbit

ale jak tylko zobacze ze sklep ma magiczne pudeleczko z napisem " TURBO" to inne sie nie licza :P

ten zapach, ten smak, guma jak kamien puki dobrze jej nie przegryziesz 8) ach te mlodziencze lata ^_^ TURBO wymiata :D

tylko spearmint.

a kiedys byly w listkach (drazetki sa do du'py ;/) takie fajne, czerwono-bialo-czarne, ostatnio w niemczech sobie kupilem kilka paczek po 15, duzo lepsze niz te zielone w pastylkach.

uzywam nieczesto, zucie gumy powoduje u mnei zzwiekszenie uczucia glodu, a to ejst niefajne :D

Winterfresh, bo ma fajną reklamę oraz opakowanie

jeśli szukam mocnych wrażeń to Airwaves

czarne airways

i takie mentosy w dropsach

Edited by STRETCH

Najbardziej lubie mamby itepe z tym że długo się tego nie po żuje ;)

Raczej unikam gum ze sporą ilością mięty, bo po mięcie mnie w nosie korci, że muszę się po nim drapać, a to chu.jowo wygląda, jakbym sobie w nosie dłubał :/

Jak już, to jakieś owocowe, i w drażetkach. Chociaż Mamby nic nie pobije :)

zielone orbit z miętowych a ze smakowych wsio ryba ;P chociaz na zapach mamby zawsze mam śline w ustach xD

Turbo i Holyywood(pamieta ktos :D?). Hubba bubba tez dawniej dawała rade.

A tak to zielone orbitki, lub cytrynowe i te gumy od mentosa

niebieskie orbit. klasyk

Spearmint, big redy i boomery , reszta się nie liczy :]

• 7 months later...

ej mozecie dacie jakas rade ktora guma jest najmocniejsza? :D najbardziej mietowa i najbardziej odswiezajaca oddech?

Ostatnio kumpel kupił jakieś zaje/biście miętowe, że ryja wykrzywiało. :'/ Ja preferuję orbitki zielone ; p *takie pyyyycha*

• 1 month later...

Próbowaliście może tych orbit w takich prostokątnych, płaskich opakowaniach? Jest smak brzoskwiniowy, leśne owoce, truskawkowy, zielona i niebieska mięta. Truskawkowe i zielona mięta są naprawdę zaje.biste :P

Edited by Neoman

Do dup/y są te w tych opakowaniach o.O Smaki mi nie podchodzą - szybko się zużywają . Jedynie miętowe dają rade.

• 2 weeks later...

Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

a w weekendy poscisz?