szeni 114 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dzien dobry, dzien dobry. Powiedzmy ze dzisiaj bedzie jeszcze wolna amerykanka, robcie sobie co chcecie, ale tez nie zakladajcie tematow z du.py. Jutro czy pojutrze sie wszystko uporzadkuje, moze pomysli o jakis zasadach. Cegla zostal zastepca, zeby moc dawac warny w przypadku gdyby ktos tu wpadl i zrobil bydlo. Odchodzenie od tematu, delikatny spam, dyskusje itp. nie beda oczywiscie karane ani kasowane. Tematyka jest chyba oczywista - ubrania, obuwie i wszystko co z tym zwiazane. Licze na wasza inwencje. Quote
szeni 114 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 No, juz otwarte. Poki co forum pozostaje tak luzne, jak to tylko mozliwe. Nie moge zakazac klotni i osobistych nagonek (oczywiscie bez przesady), bo one byly sila wyjsciowego tematu w WKP. Zabijajcie sie wiec do woli. Na forum moze wejsc i napisac kazdy. Glupie posty (w odpowiednich granicach) nie beda usuwane - to zadne elitarne forum, od tego sa inne adresy w sieci, ktore chetni juz dobrze znaja. To po prostu miejsce do dyskusji o ubraniach ludzi zwyklych, szarych, konsolomaniakow i ubraniowych i frikow. Quote
szeni 114 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Nie. Po cholere klozet? Zebysmy w 10 osob siedzieli i komentowali ubrania, ktore pozostala czesc forum uzna za pedalskie albo brudasowe? Do takich celow sa inne fora. Tutaj kazdy ma dostep, kazdy moze podyskutowac o ubraniach, niewazne czy nosi Najki czy Armani. Quote
_Kamaz_ 7 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zgadzam sie z szenim, nie ma po co sie ograniczac imo. Quote
Banny 2656 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 joł, joł witam was wszystkich miśki! zapewniam, ze ebde tu wrzucal foty swoich fitow, pozdro! Quote
szeni 114 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Który ukradł nazwę. Ja. Grozisz mi? Quote
okens 541 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 (edited) Witam panowie i panie w niedalekiej przyszlosci mam nadzieje. Freakiem jesli chodzi o ubrania nie jestem acz interesuje sie moda, bardzo lubie dobrze ubranych ludzi, biegam regolarnie po sklepach i czasem blysne pomyslem. Jako jeden z prowadzacych tego grupowca( wcisniety nieco na chama, po znajomoci ) licze, ze rozwiniemy tu kilka ciekawych tematow, na strazy stoje czojnie ale jak obiecalem twarda reka rzadzic nei bede Co w repertuarze.... niedawno nabylem cyfrowke wiec gdy tylko dostane urlop( za dwa tygonie) mam zamiar pobiegac po sklepach gdzie mam zaprzyjaznione ekspedietki i pstryknac klika fotek, mysle nad tematem o 2nd hand shoopach, moze pojdziemy dalej i topik o sexownych modelkach? Komentujcie, dzialajcie a przede wszytskim ubierajcie sie z gustem Edited September 1, 2008 by okens Quote
mord00k 0 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Komentujcie, dzialajcie a przede wszytskim ubierajcie sie z gustem Podpisuję się pod tym. Dodając tylko: z gustem, ale swoim - nie innych (nie znaczy to ,że warto być zamknięty na krytkę). A co do mnie: cóż... jestem uzależniony. No może inaczej, ciuchy to jedno z najważniejszych moich hobby. Połowę czasu, jak nie 3/4 na necie spędzam przeglądając PFS, Hypebeasta, Hypecrew czy pododział Rapgrowy . Lubię to po prostu, nie wiem czemu ale mnie to jara. I podoba mi się to. (dla osób ,które chciałby się dopieprzyć do tego z argumentem mojego wieku powiem tylko ,że forsę kombinuję na to w zdecydowanej większości sam) Quote
Guest Grzehoo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Który ukradł nazwę. Ja. Grozisz mi? Jesteś u Policjanta. Quote
tukan 1917 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 miło że grupowiec jest otwarty, fajnie się czyta Wasze komentarze i wywody Quote
mj 13 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 normalnie jak kobity ;p licze na duzo okazji do hejtow x) Quote
Guest Grzehoo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Byłbym zapomniał. Szczęść Boże. Quote
wielad 0 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 dopiero teraz zauważyłem ze taki temat istnieje.... Quote
Pan Pieczarka 167 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pochwa. lony Pochwa Łony? Tego rapera? Jego? Quote
Wojtusior 1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 po co odgrzałeś kotleta żartem, który jest niezbyt śmieszny ;< ? Quote
Recommended Posts