kanabis 22 416 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 banny gdzie w necie kupie takie okulary?? ( przekozaki z nich ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> hahaha xD nie chodze po blokowiskach a oksy rzadko kiedy zakladam /s - szukaj na allegro 'blues brothers' / 'rayban' te moje w reserved na wyprzedaży znalazlem za 11.90 zł, a są bardzo podobne własnie do org rayban (tak mysle) pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ej cwaniaku, swego czasu w italii widzialem dosc tanio oryginalne ray ban takze zawsze to lepsze niz patrzalki z reservecostam pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ale to ejst polska a nie ku.rwa italia cwaniaku to mogles przywieźć i zarobic sprzedajac mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> hahaha xD nie chodze po blokowiskach a oksy rzadko kiedy zakladam /s - szukaj na allegro 'blues brothers' / 'rayban' te moje w reserved na wyprzedaży znalazlem za 11.90 zł, a są bardzo podobne własnie do org rayban (tak mysle) pozdr! Okulary za 11zl... Oczy "mysla" ze jest ciemno, rozszerza sie zrenica, brak filtrow w plastikowych szkielkach nie zatrzymuje nieprzyjemnych promieni ktore maja doskonaly dostep do oka. Takie "okulary" jedyne co robia to niszcza wzrok. Sanglasow ponizej stówy nie zalozylbym na nos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 napisałem ,ze rzadko kiedy zakladam i to w dodatku rzadko ,to naprawde rzadko ale sluszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Mowisz tak, jakbys razem ze swoimi kolegami czepial sie osob ubranych, jak banny:) Mnie w sobote pod klubem kolesie w kapturach wyzwali od pedalow Milo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Karol wku'rwiasz mnie kilkoma rzeczami, mianowicie: -piszesz nazwy ciuchów po angielsku -w okularach wygladasz jak slepiec -te języki ku*wa jak ja tego nie znosze. a tak to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Mowisz tak, jakbys razem ze swoimi kolegami czepial sie osob ubranych, jak banny:) Mnie w sobote pod klubem kolesie w kapturach wyzwali od pedalow Milo:) Mnie wali jak sie kto ubiera , jego sprawa. Jak Cię wyzwali od pedałów to pewnie wyglądałeś jak pedał, mogłeś się im zrewanżować i nazwać ich dresiarzami byś mógł sie tym pochwalić na forum :] A co do Bannego, to napisałem tak bo znam takich ludzi którzy mogli by się przyczepić do jego ubioru , widoczne mieszkam w patologicznym mieście no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) Czy wygladalem jak gej, to bym polemizowal, mialem na sobie normalnue buty(zadne z tych astronomicznych, ktore pokazywalem;) )- Nike Air Force I, Normalne jeansy, rurki, ale nie obcisle, i biale dosc tightowe polo:) Mysle, ze to kwestia fryzury byla, mam troche dluzsze, dodatkowo krecone wlosy:) Aha, moglem im odszczekac, ale ja z natury nie jestem agresywny, ich wypowiedziane cicho 'ej pedale', gdy stalem 5 metrow od nich nie zrobilo na mnie wrazenia zadnego, pozatym, po co znizac do poziomu pantofelka, bo przeciez taki wlasnie poziom prezentuja tacy panowie:) Nie miescie, a kraju:( Edytowane 9 Września 2008 przez _Kamaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 tak gwoli nazwy tematu, to Stachu biedaczysko się pewnie w grobie przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 pewnie mi powiecie, że się niemodnie ubieram <tnie się> Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 nie ubierasz sie tak, klamczuchu!! sam widzialem!!!1111one Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Legion spoko , tylko ten kołnierzyk jakiś taki nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Legion- chu.jowo. Kołnierzyk dowaliłeś chyba dla żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 łóżko bys zascielil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ...trochę krzywy jesteś Legionku ... Zarzuca Cię w bok, no chyba że w krzywym bloku mieszkasz ? No i ten kołnierzyk faktycznie porażkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Legion- chu.jowo. Kołnierzyk dowaliłeś chyba dla żartów. Nic dodac, nic ujac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mateusz znawca mody co chodzi w kaszkiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Chociaż ciuchy piorę i zęby myję. Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 o kur'wa od dzisiaj zmieniam ciuchy, absolutnie. marynarka + rurki + beret i bede w pytke koles! ale Tomasz Szerzad powinien mnie poprzeć, wszak przyowdziany jestem w glołb i rl i w ogole! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 o kur'wa od dzisiaj zmieniam ciuchy, absolutnie. marynarka + rurki + beret i bede w pytke koles! Ej,ej, nie spinaj posladow, naprawde slabo sie ubierasz:) Ale imo rurki + marynarka bo do Ciebie nie pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi