Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

O czym Wy pier.dolicie?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 240,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Właśnie IMO studentki kulturoznawstwa takie nie są. "Racjonalnie" myślące to studentki prawa się wydają. Te z kulturo to artystycznych dusz szukają 8)

Opublikowano

Studiuje kulturoznastwo wiec, wiem jakie du,pki sa ; ]. Sa, takie same, jak na wszystkich innych kierunkach humanistycznych. Moze za wyjatkiem, psychologi, ktora jest modna i ida tam rozne siksy. Obiekt znaleziony jest taki troche a'la jadlodajnia, tyle ze placic 11zl za piwo w plastiku to troche pomylka.

Opublikowano

podoba mi sie wasze generalizowanie dziewczyn na racjonalne studenti prawa i ladne kulturoznastwa. to znaczy ze na przyklad na chemi nie znajdziemy ladnej dziewczyny a na medycznym racjonalnej? bo nie rozumiem? totalnie bezsensu.

Opublikowano

na pewno piszecie w dobrym topicu?

Edytowane przez Qra

Opublikowano
Studiuje kulturoznastwo wiec, wiem jakie du,pki sa ; ]. Sa, takie same, jak na wszystkich innych kierunkach humanistycznych. Moze za wyjatkiem, psychologi, ktora jest modna i ida tam rozne siksy. Obiekt znaleziony jest taki troche a'la jadlodajnia, tyle ze placic 11zl za piwo w plastiku to troche pomylka.

11 zika za piwo? Matko Boska krolowo Polska! ;/ U mnie we Wrocku 8 zikos to maks w knajpach/na balach, grrrubo tam w Warszafce trzeba miec w pockecie zeby jakiejs siksie piwo stawiac...

Opublikowano
  • Autor

Wujek, ale sypiesz slangiem. Normalnie szacunek!

Opublikowano

no na starówce jak zaszedlem do dosyc przytulnej, aczkolwiek biednej knajpki, to za kieliszek/szklanke wina grzanego zaplaciłem 12 zł <olaboga>

Opublikowano

Starówka jest najdroższa w WWA , więc nie dziwota. To miejsce dla zagranicznych turystów.

Opublikowano

WWA - Warszawa.

Opublikowano

Knajpa - klubokawiarnia

Bale - balety

Ja to jestem taki metalo-skejt, ze wskazaniem na młodego intelektualiste (nosze okulary).

Opublikowano

Nie ma mi kto pod blokiem cyknąć. Wybieram "wypad".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najfajnieszy temat, a cos cisza w nim. Zakup wsumie stary, ale bardzo jestem z niego zadowlony zwykly bialy long sleeve. Sorry za jakosc zdjecia. Prostota daje rade.

n26104241_33644246_3628.jpg

Opublikowano

cos mi sie z oczami stalo bo widze biala plame na tle ciemnej plamy, nie masz lepszej jakosci foto?

a i zapomnialem dodac: "masz tłusta cere" :D

Edytowane przez wielad

Opublikowano
  • Autor

Cegla jest didżejem pilota do tv :P

Nie wrzuciłeś żadnego fitu, tylko biały t-shirt do spania, weź sie.

Opublikowano
najfajnieszy temat, a cos cisza w nim. Zakup wsumie stary, ale bardzo jestem z niego zadowlony zwykly bialy long sleeve

bo jakbyś napisał bluza , to byłaby wioska.

Opublikowano

Cegla, tak mysle, ze w dredach to byles ciacho, a teraz to juz tak mniej ciacho jestes :(

Opublikowano
Cegla jest didżejem pilota do tv :P

Nie wrzuciłeś żadnego fitu, tylko biały t-shirt do spania, weź sie.

Nastepny co na long sleevy mówi że to piżamka. Ja tera manie ls mam z 5 juz fajnych mam wygodne w ch'uj.

Opublikowano

Cegluś jak zwykle śliczniutki ;* Nie masz sie czegoś wstydzić więc nie ściemniaj, że takie foto wyszło i wrzuć normalne ostre zdjęcie no :wub:

a longlsiwy najwygodniejsze ciuchy ale muszą być dobrej jakości bo potrafią jak koszulka z reserved się zeszmacić po kilku praniach

Opublikowano

Używam nazwy "longsleeve" w odniesieniu do koszulki z długim rękawem, a także zezwalam na jej używanie.

Nazwy, nie koszulki.

Edytowane przez Grzehoo