Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

no czapa twarzowa.

Fresh Kickz Fresh tits

Kopiesz laske w du.pe i wyskakuje ze stanika. O to w tym chodzi?

hehe, mozna to i tak interpretowac ;)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 239,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nowe buty nowe suty XDDD

na swaggerze znajdziesz nabywców :D

Opublikowano

Koszulka w moim stylu. Oplaca sie robic takie t-shirtowe inwestycje? Bo pomyslow to jest sporo.

Opublikowano

Owiec, zalezy co masz na mysli mowiac 't-shirtowe inwestycje' bo ja sprzetu to mam juz tyle ze byl male mieszkanie za to kupil, a narazie nie zarabiam za dobrze, dlatego wszelki hajp jest mile widziany:) A jak masz pomysly, to zapraszam na pw, pewnie sie jakos dogadamy:)

Opublikowano

Owiec, zalezy co masz na mysli mowiac 't-shirtowe inwestycje' bo ja sprzetu to mam juz tyle ze byl male mieszkanie za to kupil, a narazie nie zarabiam za dobrze, dlatego wszelki hajp jest mile widziany:) A jak masz pomysly, to zapraszam na pw, pewnie sie jakos dogadamy:)

Kamaz, robisz nadruki na tshirtach? Dawaj jakies szczegoly, na jakim materiale, metoda i jak z projektami. Pomagasz? Sa jakies ograniczenia?

Opublikowano

podbijam wujka

Opublikowano

Robię.

Metody - mam w pełni wyposarzona pracownie, od sitodruku, przez ploter tnacy, prasy(termotransfery), kończąc na moim nowym sprzecie i oczku w głowie, drukarce DTG K3 (próbka możliwosci

).

Materiały, tiszki gramatura 155, 185, 200 g/m2, wszystko dobrej jakosci, zero chinszczyzny. Czy pomagam, zazwyczaj tak;) Ograniczenia na DTG max wydruk to 295x480mm, na sicie troche wiecej, pliki najlepiej wektory, lub .PSD w rozmiarze rzeczywistym w od 150 do 300 DPI, ale drukowalem z mniejszych i tez wychodzilo bardzo dobrze.

Opublikowano

Ile na to wszystko kasy włożyłeś? Kiedyś chciałem robić interes z koszulkami kupując czyste i bez metek i wysyłając je do nadruku ze wzorem własnym, ale znajomy grafik nie chciał w to wejść.

Opublikowano

Panie Pieczarko, w chu.j i jeszcze wiecej, ogolnie, firma istnieje od 3 lat, i cala kase cisniemy w rozwoj, teraz bysmy chcieli zaczac zarabiac :-)

Opublikowano

banny a te bluze cienka z hm gdzie kupiłeś? z netu, w lumpach czy w skelpie

za ile?

Opublikowano

kamaz, trzymam kciuki i powodzenia życzę, bo dzisiaj takich firm jest od chu ja i każdy ledwo zipie :) ale to zależy od wielu czynników, wiadomo.

supermencie, niezły wzór :)

Opublikowano

to jeden sztuki zamówić nie mogę?

Opublikowano

Wez zaloz swoj oddzielny temat powiedzmy w Pomocy albo tutaj, bo cos czuje ze sporo ludzi bedzie mialo pytania - w tym ja ;D A tutaj nie ma co robic burdelu.

Opublikowano

Mogłby jakiś dzielny admin/mod wydzielic posty i przeniesc?

Opublikowano

za ile?

z ostatniej foty? to zwykla koszulka z hmu, za 19.90. kolor taki szary sprany, fajne <ok>

Opublikowano

Niee, z tego fitu co nałozyłeś kaptur, który wygląda jak paskudne pedalskie włosy

Opublikowano

za ile?

to zwykla koszulka z hmu, za 19.90. kolor taki szary sprany, fajne <ok>

:thumbsup:

Opublikowano

Obiecałem kiedyś to wrzucam, zeby nie było, ze tylko krytykuje a nie pokazuje jak chodze

Nie widac bajerow (a te uwielbiam), butów, zegarka, paska, okularów, brasoletki, ale nie o to w tych chodzi.

http://img718.imageshack.us/i/dscn0479i.jpg/

Bluza reserved

spodnie Wrangler

koszulka h&m

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Za duzo na tym zdjeciu to nie widac. Wygladasz jakbys sie wybierał na pogrzeb :|