Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Propsy za spodnie z Bluda, dobra firma Ja ostatnio wypróbowałem wreszcie jakośc koszulek Tuesday: Jestem zadowolony
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Kupiłem ostatnio trochę rzeczy. Fullcap był tani jak barszcz a stwierdziłem że szary będzie fajnie fitował do butów, więc proszę mnie tu nie hejtować xD bardzo wporzo koszula, gdzie i za ile? : D edit. ta po prawej Edytowane 21 sierpnia 200915 l przez jaszczoor
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Koszulę (po prawo) znalazłem w Housie, za 7 dyszek. Jeśli chodzi o spodenki to w Toruńskim skejtszopie na Panny Marii 13 (360 sklep.pl) za stówkę z groszami : P
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l dzisiaj przyszly do mnie levi's engineered 10002. sa zaje.biste po prostu, no.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Autor Dziewiątek, pochwal się jeszcze kolegom ile ten t-shirt kosztuje... no dawaj xD
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l O kurwa, nieźle macie nasrane w bani. Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Pain101
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Tori, wiadomo że kosztuje troche więcej niż "zwykłe" koszulki, ale za to jakość za(pipi)ista przepraszam chłopcy że nie mam podobnego gustu do waszego, ciuchy z centrum handlowego zakładam tylko do pracy
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Tori, wiadomo że kosztuje troche więcej niż "zwykłe" koszulki, ale za to jakość za(pipi)ista przepraszam chłopcy że nie mam podobnego gustu do waszego, ciuchy z centrum handlowego zakładam tylko do pracy Tylko że wiesz, jakby Ci to powiedzieć.. TA KOSZULKA JEST FHUI TANDETNA
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l no przypomina koszulki z bazaru w stylu "nazwa metalowej kapeli dla gimbusów + tribal". weź kurwa to spal, albo biednym oddaj.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Serge, średnio mnie obchodzą Twoje skojarzenia, jakbyś był bardziej kumaty to byś wiedział z czym powinna sie kojarzyć ta firma. i ni (pipi)a to nie wygląda jak koszulka kapeli, no ale spoko
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l To po chuj zes to pokazywal tutaj? Wiadomo bylo ze taka tandeta nikomu tu sie nie spodoba, bo wiekszosc ludzi z tego grupowca ma odrobine gustu i dobrego smaku