Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

znalazłem Ci do spodnie do kompletu

spodniex.th.jpg

fit gotowy, nie ma za co.

edit. fixed

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

CBA najlepszy darmowy hosting

chyba nie taki znowu najlepszy

Opublikowano

Co wy chcecie, bluza fajna...Nie każdy musi chodzić w jakiś pedalskich piżamach.

Opublikowano

a to nie była mega pedalska bluza?

Opublikowano

Jeśli turkusowa bluza z napisami nie jest gejowska to ja juz nie wiem co może być

Opublikowano

a co w niej gejowskiego ja.(pipi)e

Opublikowano

nie jest gejowska, ale brzydka tak - przez te wielkie napisy

Opublikowano

Gejowskie to są te piżamy, czy też szmaty, a'la Zara itp.

Opublikowano

.

Edytowane przez iJames

Opublikowano

Już sam fakt, że wiecie co to za kolor robi z was pedałów.

Opublikowano

Gejowskie to są te piżamy, czy też szmaty, a'la Zara itp.

Tak, zara, h&m i reserved. Ale za to turkusowa, gimnazjalna bluza z c*ipo*watymi napisami z dupy i białe adidaski są pur męskie:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

ale macie rozkmine

cofneliscie sie znow do poczatku szmat? nic nie nauczyly 3was doswiadczenia zdobyyte w pocie czola ?

bu

Opublikowano

Ważne, że szczęśliwemu posiadaczowi tejże bluzy powyżej się podoba ;]. Wiecie, każdy ma inny gust, jednym mogą sie podobać jakieś pedalstwa, a drugim gacie, gdzie krok jest na poziome kolan.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Ważne, że szczęśliwemu posiadaczowi tejże bluzy powyżej się podoba ;]. Wiecie, o gustach sie nie dyskutuje, jednym mogą sie podobać jakieś pedalstwa, a drugim gacie, gdzie krok jest na poziome kolan.

O gustach się nie dyskutuje tak? To o czym piszę się forach internetowych w tematach o muzyce, filmach i grach? Chyba nie wymienia się wypowiedziami w stylu: zayebista ta gra, och ach masz rację. Wszystkie rozmowy na tematy wyżej wymienione przeze mnie dotyczą właśnie gustów, a to, że każdy ma inne to już inna sprawa.

Ja yebie, białe adidaski na rzepy i turkusowa bluza z napisem milano... Dobrze że nie (pipi)o baxx.

Opublikowano

ale macie rozkmine

cofneliscie sie znow do poczatku szmat? nic nie nauczyly 3was doswiadczenia zdobyyte w pocie czola ?

bu

sp*ier*dal*aj

Wiecie, o gustach sie nie dyskutuje

serio, nie kumam tego powiedzenia. To na czym opiera się 95% dyskusji jak nie na rożnicy gustow?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

ostatnio w river island widziałem najpiękniejsze buty na świecie. zastanawiałem się czy je brać, czy będą mi pasowały do mojego stajla...już wuj że kosztują 360zł. no i w końcu ich nie kupiłem, ale w przyszłym tyg. chyba po nie wróce bo mi spokoju nie dają.

A kupiłem se jeansy Sliq z h&ma, a jakiś miesiąc temu drainy, chyba najlepszy dla mnie model spodni!

Opublikowano

przyszła i jest mega za(pipi)ista, w prawdziwym świecie się podoba większości ludzi

Opublikowano

przyszła i jest mega za(pipi)ista, w prawdziwym świecie się podoba większości ludzi

Mówią tak żeby nie było Ci przykro.