Opublikowano 16 marca 201312 l Jedyne buty, które pasują do bardziej eleganckiego fita :confused: Na co dzień śmigam w Jordanach i Air Force 1. Marzą mi się takie Asics: Edit: Co sądzicie o Street Wear i ludziach, którzy kolekcjonują takie obuwie? Edytowane 16 marca 201312 l przez szaden
Opublikowano 16 marca 201312 l Streetwear piękna sprawa. Można kombinować z ubiorem dość sporo. Oczywiście Żelki <3. Sam na wiosnę kupuję właśnie taki typ butów: bądź takie I te chciałbym też, ale pewnie są niedostępne w Polszy:
Opublikowano 16 marca 201312 l szaden Buty bardzo oryginalne i stylowe. Wymagają bardzo dobrego zestawienia z innymi dodatkami aby wyglądać korzystnie, ale pewnie o tym wiesz. Mam też nieciekawe doświadczenia jeśli chodzi o materiał z którego są wykonane, bo szybko się brudzą i w wypadku ulewy robi się nie za ciekawie. Ogólnie buciki dla osób lubiących bawić się modą. Edytowane 16 marca 201312 l przez GamesRaiderka
Opublikowano 16 marca 201312 l Nie mogę już edytować, a też chcę się pochwalić ostatnim zakupem. W sumie nic specjalnego, zwyczajne trampki, których jestem wielką fanką i za każdym razem gdy wchodzę do sklepu kupno trampek to dla mnie rytuał, bo na co dzień stawiam na minimalizm i bardzo dobrze na tym wychodzę. W tamtym roku były czarne, a w tym wybrałam odważniejszy kolor. Idealne na wiosnę! http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail_zoom?$im=1083173_P&$sh=1083173_P&defaultImage=default_dsd Edytowane 16 marca 201312 l przez GamesRaiderka
Opublikowano 16 marca 201312 l Które Czappi? Desert, czy Asics? Jeśli chodzi o te pierwsze, to można je bez problemu znaleźć w sieci, co do drugich nie mam pojęcia. Fotka z działu Co Masz Dziś na Sobie na Tenisufki.eu.
Opublikowano 16 marca 201312 l Asics Gel Lyte III Można poszukać na StreetSupply.pl, ale obecnie trzeba czekać na restock wszystkiego. Może w kwietniu będzie.
Opublikowano 17 marca 201312 l też chcę dres bawełniany do domu. kupię w necie taki własnie chciałbym
Opublikowano 17 marca 201312 l Ile ja się tych spodni naszukałem to dramat. Zwykle to albo źle leży, albo bawełna marnej jakości, albo kosztują 200zł. Te się trafiły na wyprzedaży w footlockerze.
Opublikowano 17 marca 201312 l Tak. A serio: 1. Nie zamierzam w nim siedzieć tylko w domu 2. Za taką cenę nic lepszego nie znalazłem
Opublikowano 17 marca 201312 l Piłem do waldusia, ale spoko. Też mam markowy dres, w którym siedzę głównie w domu, ale musi być markowy, żeby nie było wstyd gdy w nim wyjdę z domu!
Opublikowano 17 marca 201312 l To nawet w domu musicie siedzieć w markowym dresie? xD Też mam markowy dres, w którym siedzę głównie w domu kaz masz dwie osobowości czy zapomniałeś się przelogować na alterkonto?
Opublikowano 17 marca 201312 l A czy ty musisz traktować wszystko na tym forum super poważnie? Nie chciałem ci ubliżyć, ot czasem lubię się pośmiać z takich rzeczy jak potrzeba posiadania markowych ciuchów. Zresztą napisałeś, że potrzebujesz taki dres do domu, ani słowa o pokazywaniu się w nim publicznie xd Edytowane 17 marca 201312 l przez kaz_
Opublikowano 17 marca 201312 l neee czasami biegam jeszcze w takich dresach jak jest za zimno na takie długie spodnie do biegania.