Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

XD

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

wrzucaj następnym razem tylko zdjęcie ciucha, bo ktoś może przeglądać jedząc

a7be4ca22b1a3a8d0bd384a53dc4b398_origina

Opublikowano

gdzie plusy, (pipi)y?

Opublikowano

ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ?

ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ?

dokładnie o tym pomyślałem. Podobno Bershka będzie ją szyć na jego zamówienie z rękawa budowlanego 

max_1162975863.jpg

No u mnie będzie taka akurat za pasek.

@Figlarz -> jestem zawiedziony, siedzisz na zachodzie i nie dorobiłeś się aJfona jeszcze :confused:

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

Model fajny, ale kolorystyka słaba. Plus taki, że sprawdzi się na stoku, bo będziesz widoczny.

Opublikowano

Mam takie od 4 lat. Poza tym, że strasznie się brudzą to świetne i megawygodne buty na zimę.

Opublikowano

chvjowe 

jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar

Opublikowano

Z Timberlanda.

Opublikowano

chvjowe 

jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar

Z Timberlanda.

Jestem biedakiem nie było mnie stać.

za buty z timberlanda moge mieć te buty i czynsz na mieszkanie xD

Opublikowano

Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Też się nad nimi zastanawiałem, ale porzuciłem temat. Podobnie z Adidasami Uptown.

Opublikowano

Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa.

Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą :D LOL, i co z tego?

Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy ;)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Miałem kiedyś 2 pary podobnych Nike ACG. Solidne i wygodne buty, dobrze sprawdzają się też w zimę, stabilne na śliskich nawierzchniach typu lekki lód, czy śnieg.

Opublikowano

Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą :D LOL, i co z tego?

Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy ;)

Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś :(

Opublikowano

Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś :(

Szukać innego rozwiązania i ubierać się w sieciówkach, jesteś (pipi)a mistrzem życia.

Opublikowano

Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach.

Opublikowano

Ale Figlarza nie lubię i tak napisałem.

Opublikowano

Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach.

Chyba że ktoś kupuje w Croppie.

Opublikowano

W Croppie też kupuje za wzlędu na dobrą cenę, jakość i duże rozmiery.

Opublikowano

Ja w Croppie dawno nie kupuje. Wszystkie ciuchy jakie miałem stamtąd zyebały mi się w praniu, a poza tym w takiej Legnicy pełno ludzi chodzi w ciuchach tej sieciówki.