Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Senior memberom nie wyświetla się, że edytują posty..? Też chcę!

Edytowane przez Siara_iwj

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wyswietla sie.

EDIT: Konto premium musisz miec.

Opublikowano

72346.jpg

nabyłem

Opublikowano

to są buty do sportu czy na codzień? dziwna podeszwa

Opublikowano

Do garnituru i czasami do piłki na sztucznej nawierzchni. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ejsap Jacek

Opublikowano

Trzy lata się spóźnili z tymi gwiazdkami. Ktoś w ogóle powinien ich podje.bać do prawników Givenchy. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Do garnituru i czasami do piłki na sztucznej nawierzchni. 

Do garnituru takie jaskrawe sznurówki? Oszalałeś? Zmień na siwe i będzie ok.

Opublikowano

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Opublikowano

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Nie robilem zadnego rozeznania przed zakupem. Poprzednie odmowily posluszenstwa, wiec poszedlem do sklepu i wzialem pierwsze, ktore wpadly mi w oko, bo hypervenomow na ktore sie czailem nie bylo w moim rozmiarze:(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To ja tylko zostawię info, że najlepsze halówki, jakie kiedykolwiek wymyślono to Joma Top Flex.

Opublikowano

W mojej dziurze jest taki sportowy, chyba z 20 lat już ma, taki gruby Janusz go prowadzi. Jak byłem tam kiedyś kupić rękawice bramkarskie za gotówkę z komunii to stały właśnie halówy i korki Joma. Jak byłem w zeszłe lato w tym sklepie, to one nad tam stały...chyba słabo schodzą.

Opublikowano

Kupilem se g shocka GA-100 a1er1 czy jakoś tak. Taki czarny, ze wskazowkami. Mam nadzieję, że jutro się pokaże.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Łoooo, gdzie kupiona?

Opublikowano

Sprzedawali je jako limitowana edycja do jakos 3 rano dzisiaj  w nocy przez linka z FB Uncle Drew 50 Dolcow z przesylka do UK

Opublikowano

Jak znasz Wujaszka Drew, to możesz się jarać. Podobnie jak z twoimi metalowymi koszulkami :)

Opublikowano

łooohohohoho fajna ta bluza 

Wytłumacz mi geniusz tej bluzy, żebym też się pojarał, pliz.

bluza grafiką nawiązuje do facjaty kolesia, który wziął udział w jednej z najlepszych kampanii promocyjnych ever - PEPSI MAX wymyśliło postać dziadka, który wpada na lokalne boiska do kosza i wyzywa młodzików na pojedynek. W sumie nudy gdyby nie fakt, że dziadek to świetnie wystylizowani Irving, który notabene jest też autorem scenariuszu kampanii. Naprawdę tego nie znasz? Świetny pomysł i realizacja jeszcze lepsza, tego było z kilka części, łap te 4 minuty reklamowej ambrozji:

http://youtu.be/8DnKOc6FISU

Opublikowano

Sprzedawali je jako limitowana edycja do jakos 3 rano dzisiaj  w nocy przez linka z FB Uncle Drew 50 Dolcow z przesylka do UK

Nie chce cie martwic, ale bluza jest niskiej jakosci (chodzi mi o material, bo nadruk pierwsza klasa).

Opublikowano

Maus to i tak tylko bedzie do noszenia na silke, grania w kosza i chodzenia po mleko do Spara :>