Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

to wyglada jakbys mial bialy tees, pod tym oliwkowe cos i na to ta bluze (co bardziej wyglada na flanele in plus +)

z takich butow wyroslem :P

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 470,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No ale to jest tylko biały tee z pikiem ( taki motyw karciany) plusa ta bluza za(pipi)iscie ciepła. A buty znoszą się to na dsk są jak znalazł. I nie rozumiem gadanie że wyroslem z butów jedna z głupszych myśli ostatnio ikzde.

Opublikowano
  • Autor

Bluza? To jakaś koszula flanelowa po młodszym bracie, nie okłamuj nas, to że jestesmy z internetu nie znaczy, że nie mamy uczuć.

Opublikowano

Ku'rwa szara, kraciasta bluza fajna jest.

kur'wa jutro zrobie zdjecie specjalnie dla ciebie Mateusz.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jechal po bannym ze nosi ciuchy dla drwala a sam zaklada flanelowa koszule po mlodszym bracie :D

Opublikowano

1215254181926ce1.gif

Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa.

2311081708me9.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

Ty no rację mialeś, to naprawdę bluza. Ale wydaje mi się, że Lka byłaby na Ciebie lepsza, niż Ska :P

Opublikowano

na 192cm? o_O

Opublikowano
na 192cm? o_O

Co Ty na kurczakach się chowaleś ? o_O

Opublikowano
Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa.

po zobaczeniu mojej kurtki powiedziales, ze jest to kurtka dla drwala.

a bluza jest oblesna. i przestan tyle przeklinac i byc elo bo jestes ch.ujowy i ubierasz sie gorzej niz banny.

Opublikowano

O ja xD Moim pierwszym skojarzeniem do fotki Bartka też był drwal. Sorry, bro.

Opublikowano

uuuoo ale sie napina :) niech ci bedzie kompromis i niech to bedzie bluza dla drwala ktoremu pobrudzily sie juz wszystkie czerwono czarne koszule flanelowe.

Opublikowano

Olsza powiedziałem że dla drwala ale nie powiedziełem, że zła kraty są wporzo. I do tego przeklinam ja na drwala przystalo, Olszu pokaz się no wydam werdykt. Się znalazł drugi jacyków ;]

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

mi to sie wydaje ze tu kazdy zgrywa takiego jacykowa... krytykujac co popadnie a samemu nie wygladajac jak olivier janiak.

tak lacznie ze mna :)

Opublikowano

Janiak akurat wyglada jak ciota , wiec zly przyklad, no ale wiadomo o co Ci chodzilo.

Opublikowano

Wielad propsy za ten tekst, bo ja też krytykuje to co widze czesto zle a sam nie jestem wyrocznią.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Janiak akurat wyglada jak ciota , wiec zly przyklad, no ale wiadomo o co Ci chodzilo.

Janiek ubiera się bardzo dobrze a przy tym ma poukładane w głowie. Bardzo go lubie.

Opublikowano

rajt. Janiak jest spoko, ale trudno, zeby go w polsce lubili, w koncu jest przystojny i odniosl sukces wiec dostaje powszechnego chu,ja w du,pe od wszystkich maluczkich polaczkow.

Opublikowano

Janiak jest dla mnie wyznacznikiem trendow w ubiorze dla mezczyzn przynajmniej u nas w kraju, tylko szkoda ze nosi tak drogie ciuchy ale na nim mozna sie wzorowac, wlasciwie to predzej na nim niz na jacykowie :P

Opublikowano

Figlarz fajne ale na rzepy ;[