Opublikowano 21 listopada 200816 l to wyglada jakbys mial bialy tees, pod tym oliwkowe cos i na to ta bluze (co bardziej wyglada na flanele in plus +) z takich butow wyroslem
Opublikowano 21 listopada 200816 l No ale to jest tylko biały tee z pikiem ( taki motyw karciany) plusa ta bluza za(pipi)iscie ciepła. A buty znoszą się to na dsk są jak znalazł. I nie rozumiem gadanie że wyroslem z butów jedna z głupszych myśli ostatnio ikzde.
Opublikowano 21 listopada 200816 l Autor Bluza? To jakaś koszula flanelowa po młodszym bracie, nie okłamuj nas, to że jestesmy z internetu nie znaczy, że nie mamy uczuć.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Ku'rwa szara, kraciasta bluza fajna jest. kur'wa jutro zrobie zdjecie specjalnie dla ciebie Mateusz. Edytowane 22 listopada 200816 l przez _Be_
Opublikowano 22 listopada 200816 l jechal po bannym ze nosi ciuchy dla drwala a sam zaklada flanelowa koszule po mlodszym bracie
Opublikowano 22 listopada 200816 l Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa. Edytowane 22 listopada 200816 l przez _Be_
Opublikowano 22 listopada 200816 l Autor Ty no rację mialeś, to naprawdę bluza. Ale wydaje mi się, że Lka byłaby na Ciebie lepsza, niż Ska
Opublikowano 22 listopada 200816 l Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa. po zobaczeniu mojej kurtki powiedziales, ze jest to kurtka dla drwala. a bluza jest oblesna. i przestan tyle przeklinac i byc elo bo jestes ch.ujowy i ubierasz sie gorzej niz banny.
Opublikowano 22 listopada 200816 l O ja xD Moim pierwszym skojarzeniem do fotki Bartka też był drwal. Sorry, bro.
Opublikowano 23 listopada 200816 l uuuoo ale sie napina niech ci bedzie kompromis i niech to bedzie bluza dla drwala ktoremu pobrudzily sie juz wszystkie czerwono czarne koszule flanelowe.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Olsza powiedziałem że dla drwala ale nie powiedziełem, że zła kraty są wporzo. I do tego przeklinam ja na drwala przystalo, Olszu pokaz się no wydam werdykt. Się znalazł drugi jacyków ;] Edytowane 23 listopada 200816 l przez _Be_
Opublikowano 23 listopada 200816 l mi to sie wydaje ze tu kazdy zgrywa takiego jacykowa... krytykujac co popadnie a samemu nie wygladajac jak olivier janiak. tak lacznie ze mna
Opublikowano 23 listopada 200816 l Janiak akurat wyglada jak ciota , wiec zly przyklad, no ale wiadomo o co Ci chodzilo.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Wielad propsy za ten tekst, bo ja też krytykuje to co widze czesto zle a sam nie jestem wyrocznią. Edytowane 23 listopada 200816 l przez _Be_
Opublikowano 23 listopada 200816 l Janiak akurat wyglada jak ciota , wiec zly przyklad, no ale wiadomo o co Ci chodzilo. Janiek ubiera się bardzo dobrze a przy tym ma poukładane w głowie. Bardzo go lubie.
Opublikowano 23 listopada 200816 l rajt. Janiak jest spoko, ale trudno, zeby go w polsce lubili, w koncu jest przystojny i odniosl sukces wiec dostaje powszechnego chu,ja w du,pe od wszystkich maluczkich polaczkow.
Opublikowano 24 listopada 200816 l Janiak jest dla mnie wyznacznikiem trendow w ubiorze dla mezczyzn przynajmniej u nas w kraju, tylko szkoda ze nosi tak drogie ciuchy ale na nim mozna sie wzorowac, wlasciwie to predzej na nim niz na jacykowie
Opublikowano 24 listopada 200816 l Na wiosnę kupuję Jak wam się podobają ? To są unisex'y ? Bo koleżanka w mojej klasie takie ma