Opublikowano 28 grudnia 201212 l nie piję do Lucka, ale ogólnie grubi ludzie w ermaksach wyglądają pokracznie, jakby słonia wpakować w baletki
Opublikowano 28 grudnia 201212 l zdanie randoma mnie nie interesuje a posta użytkownika teka nie rozumiem słownik slangu mówi, że siupa to amfetamina
Opublikowano 28 grudnia 201212 l No ja wiem, że tu raczej na propsie są koszulki bez nadruków i buty wansy
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Do spania mam tylko czarne koszulki z nazwami zespołów Swoją drogą teka, dziwnie w tym Wrocku macie, skoro koleś ubierający się mniej więcej tak to temat do podśmie(pipi)ków: no ale co tam kto lubi
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Mam podobne, tylko odcień brązowy. Takie baletowe buty są u mnie na propsie, ale muszą być wygodne, to najważniejsze.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l dopier.dol jeszcze koszulinę z wielkim napisem "PIER.DOL SIĘ" i będzie dobra stylówa
Opublikowano 29 grudnia 201212 l beka z wieprzy jak widzę czasem typa w takiej bluzie i do tego grubasa . Zamiast wziąć się za siebie i zapi.erdalać na jakąś siłownie czy fitness zacząć się zdrowo odżywiać to kupuję bluze za 300 zł w tysiące kolorów że go widać z księżyca ( akurat nie ta Lucka ale parę razy już widziałem lepszych asów ) ogólnie kijem bym tego nie tknął
Opublikowano 29 grudnia 201212 l To moje to akurat longsleeve, a że zawsze mi się ten wzór podobał to wziąłem za półdarmo z allegro;)
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Nie trawię koszulek czy tam bluz z napisami które mają podkreślać pseudodystans do swej osoby.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l W przypadku grubego grubasa bynajmniej nie chodzi o żaden dystans, pseudo czy nie
Opublikowano 29 grudnia 201212 l o, tak a propos, kupiłem Ale fail Lucek Dobrzy przynajmniej, że nie ma napisu PLNY na 3/4 koszulki A ja dzisiaj: JEDŹCIE!
Opublikowano 29 grudnia 201212 l jeśli leży na tobie tak jak na modelu to za(pipi)isty choć przez te klapy i o ile dobrze widze tylko jeden guzik nie jest zbyt uniwersalny zara? Edytowane 29 grudnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Fail? Spoko, chodź sobie na codzień w garniaku, mi to nie przeszkadza
Opublikowano 30 grudnia 201212 l jakis czas temu a ta bluza calkiem spoko, ale chyba lepszy bylby t-shirt jezeli chodzi o obuwie sportowe to dla mnie tylko air force 1, pare razy przymiezalem sie do air maxow 90 ale nie moge wypatrzec odpowiedniej dla siebie kolorystyki Edytowane 30 grudnia 201212 l przez kubson