Opublikowano 26 września 200816 l najfajniejszy but sporotowy ever [chodiz mi o model, kolorystyk jest za duzo hehe] nike air max 1 :love: Ja smigam praktycznie tylko w airmaxach W ch.. wszystkich mam, ktorym sie nie podobaja
Opublikowano 26 września 200816 l Kamaz przebił okropieństwo bannego, sory Kamaz ale jak to (pipi) może Ci się podobać? przecież to wygląda jak targówka dla dzieci, za grosz nie ma wyczucia smaku w kolorach, patrząc na design tych kamaszy. Jedyny plus to taka sama szufladka na strzykawki jak u bannego.
Opublikowano 26 września 200816 l Te Bannego mają bardzo ładną kolorystykę, ale krój masakra, w życiu bym czegoś takiego nie założył
Opublikowano 26 września 200816 l Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z najków to SB od Paul'a Rodrigueza Najbardziej lubię. imo zbyt przybajerzone ja lubie prosty wyglada butow najlepiej bez zbednych ozdobnikow. musial bym je zobaczyc w realu. ps: w sumie te biale sa tylko ok. biale wygladaja na pierwszy rzut oka na zaje'biste ile ?
Opublikowano 26 września 200816 l Czasem na allegro są, chociaż w tej chwili chyba tylko czerwone za 325zł
Opublikowano 27 września 200816 l Wlasnie, bral juz ktos cos z pickyourshoes? Jak tam z nimi sprawa wyglada?
Opublikowano 27 września 200816 l Mj http://pickyourshoes.com/collectible/nike_prod2_wht_blk.htm :potter:
Opublikowano 28 września 200816 l Wlasnie, bral juz ktos cos z pickyourshoes? Jak tam z nimi sprawa wyglada? Wykurwiscie w chuj, naprawde, sklep idealny no.
Opublikowano 29 września 200816 l przed tą akurat nie, hah . keep it real ma ktos namiar na te naje sb paul rodriguez ? zamowilbym z polszy o ile znajde Edytowane 29 września 200816 l przez mj
Opublikowano 29 września 200816 l przed tą akurat nie, hah . keep it real ma ktos namiar na te naje sb paul rodriguez ? zamowilbym z polszy o ile znajde Od czasu do czasu na allegro bywają, ale rzadko i drogo <_<
Opublikowano 29 września 200816 l (pipi)a, jakie podpisy megabazar wyglądają jak buty dla bokserów ;> Trochę niższe