Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Hmmm... A znacie polskie sklepy gdzie dostanę eko-buty tych firm?

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 774,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
co zimy juz nie ma???!!?! a ja nie zdazylem bałwana ulepic tongue.gif tez mialem kupic sobie jakies zimowe butki nawet myslalem o tych nikach co tu byly poikazywane pare stron wczesniej na zime, ale chyba odpuszcze tongue.gif pochodze jeszcze w starych smile.gif

fakt zima sie konczy i chyba juz nie ma sensu kupowac tym co nie zdazyli, chyba ze jakies kuszace przeceny.. ogolem powiem tak chcialem naprawde kupic jakies cieple buty, jak juz wygladaly w miare to byly z jakiegos sztucznego tworzywa, albo nie byly ocieplane.. czyli nie dalo sie znalezc, a miasto duze, poleccie cos na zime:) bo inaczej za rok znow bede smigal we wiosennych/jesiennych najkach

Edytowane przez Nitrom

Opublikowano

a jak sie ubierasz ? na sportowo czy na eleganciej ?

Opublikowano
No oczywiście pomijam temat glanów, w których metale potrafią pocinać w środku lata

...bo...zimno czasem jest ;>

...ostrze sobie powoli zabki na te buty :

http://www.demonia.co.uk/contents/media/de...a_reaper_30.jpg

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Jezdzisz na motorze?

Opublikowano

siara - już drugi raz chcesz kupić te same buty - nie nabierzesz nas drugi raz na te samą prowokacje :D

Opublikowano

Super butki. Ile kosztują?

Opublikowano

ej ale juz masz takie same, no o co chodzi :/

Opublikowano

To nie te gupki! Tamte to byly transformersy.

Opublikowano
14095_1.jpg

14095_2.jpg

14095_4.jpg

...moje nowe buciaszki...

...now, tremble, world... :twisted2:

aaa nie faktycznie to inne buty. mea culpa.

Opublikowano
a jak sie ubierasz ? na sportowo czy na eleganciej ?

hehe przewaznie dzinsy i jakas koszula, generalnie buty muszą być raczej czarne, bądź jakieś szare, brązowe i kolorowe odpadają, trepy wysokie też odpadają.. i generalnie to chyba ludzie juz nie noszą ciepłych butów, oraz nikt nie produkuje takowych ktore by wyglądały w miare, jak już cieplejsze to trepy są tylko.. w moich wiosenno jesiennych najkach ostatnio za ciepło nie było, a mrozy podobno wracają!

/w diversach są niezłe na wyprzedaży dosyć ciepłe ale w zadnym nie bylo mojego rozmiaru..

Opublikowano

fakt gutt ale 4 stowki za takie buty to norma:) no czasem zdazy sie jakas przecena ze sa za 250

Opublikowano

teraz czas przecen moze cos znajdziesz taniej, fakt za nowe kolekcje trzeba szykowac 4 papierki ale sa to butki z dobrych materialow i na poziomie a za to niestety trzeba placic

Opublikowano

...na ten moment zawieszam projekt kupowania tych butkow, wypadla mi mozliwosc rychlego wyjazdu do Holandii...tam sie rozgladne za czyms ciekawym. Fotka oczywiscie wskoczy w odpowiednim czasie ;>

Opublikowano

Twój ślub czy znajomych?

Opublikowano

Gdzie w pl. można dostac TE buty?

szukałem w supersklepie i innych skate shopach i nigdzie nie ma;/

Opublikowano

Właśnie nabyłem takie oto bucisze:

http://www.adrenalinasklep.pl/street/gravis-newton/

I jestem zadowolony. Na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na obrazku. Ogólnie ta firma robi całkiem zaje.biste buty, np. te:

http://www.adrenalinasklep.pl/street/gravi...rtex-mid-bison/

Nie mój stajl, ale dają radę.