Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tak, 450. też się nad tym zastanawiam, ale mega wygodne są :D. a z kozackimi 90 lub 1 raczej problemy są, bo chwilowo nikt nic ciekawego nie ma, a ze stanów to już ponad 500 musiałbyś liczyć :)

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
lacoste, nie lacosta :<

Miało byc Lacostąąąąąąąą

Opublikowano
lacoste, nie lacosta :<

Miało byc Lacostąąąąąąąą

Lacostą - narzędnik od lacosta :rolleyes:

Opublikowano
Converse-239zl_large.jpg

Przymierzam się do nich, nie widziałem ich jeszcze wprawdzie w realu, ale na zdjęciu bardzo fajnie się prezentują :)

ty, fajne

Opublikowano
tip: dbaj o nie :D

wiadomo, generalnie o obuwie dbam. tym bardziej takie :lol:

Jakie? Bo jak dla mnie to są średnie i nic więcej. To, że dałeś za nie 450 zł nie czyni ich nie wiadomo czym. Chociaż pewnie są z jakiejś hiperekskluzywnej kolekcji dla wybrańców, co nie?

Opublikowano

Wyglądają jak szmacianki z bazaru, ale pewnie to tylko gra pozorów i tak naprawdę mamy przed oczami ekskluzywny i luksusowy wyrób, ceniony na świecie przez najznamienitszych znawców mody. Poza tym szczęśliwy nabywca przyznał się, że są bardzo wygodne. Można zatem snuć domysły, że buty te są bardzo wygodne.

Opublikowano
tip: dbaj o nie :D

wiadomo, generalnie o obuwie dbam. tym bardziej takie :lol:

Jakie? Bo jak dla mnie to są średnie i nic więcej. To, że dałeś za nie 450 zł nie czyni ich nie wiadomo czym. Chociaż pewnie są z jakiejś hiperekskluzywnej kolekcji dla wybrańców, co nie?

Wyglądają jak szmacianki z bazaru, ale pewnie to tylko gra pozorów i tak naprawdę mamy przed oczami ekskluzywny i luksusowy wyrób, ceniony na świecie przez najznamienitszych znawców mody. Poza tym szczęśliwy nabywca przyznał się, że są bardzo wygodne. Można zatem snuć domysły, że buty te są bardzo wygodne.

otóż to

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

Grzesiek nigdy nie mial na sobie innych butow niz te z bazaru i stad te herezje.

Opublikowano

Nie.

Chodzę teraz w zwykłych brązowych victorach za stówę, bo nie mam serca cisnąć rodziców na większą kwotę. Jak w wakacje pójdę do roboty, to rozejrzę się za czymś lepszym, ale póki co jestem zadowolony.

Opublikowano

Co sądzicie o tych butach?:

nike-dunk-hi-supreme-spark-front.jpg

Według mnie czarne są całkiem spoko ;)

Opublikowano

Juz na dunki patrzec nie moge ;] A te sa okrutnie slabe.

Opublikowano

@banny - propsy, mi się podobają

@SpacierShark123 - no comment

@szaden - Nike Dunk tak, ale nie ten pack

Opublikowano

Vans half cab z serii vault

te sa chyba z jakiegos 'packu'

ale chyba z ta 'siateczka' to tylko ten kolor -

ale poszukaj half cabow jest duzo ogolnie, cos znajdziesz :)