Opublikowano 23 kwietnia 200916 l tak, 450. też się nad tym zastanawiam, ale mega wygodne są . a z kozackimi 90 lub 1 raczej problemy są, bo chwilowo nikt nic ciekawego nie ma, a ze stanów to już ponad 500 musiałbyś liczyć
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l lacoste, nie lacosta :< Miało byc Lacostąąąąąąąą Lacostą - narzędnik od lacosta
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Przymierzam się do nich, nie widziałem ich jeszcze wprawdzie w realu, ale na zdjęciu bardzo fajnie się prezentują ty, fajne
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l tip: dbaj o nie wiadomo, generalnie o obuwie dbam. tym bardziej takie
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l tip: dbaj o nie wiadomo, generalnie o obuwie dbam. tym bardziej takie Jakie? Bo jak dla mnie to są średnie i nic więcej. To, że dałeś za nie 450 zł nie czyni ich nie wiadomo czym. Chociaż pewnie są z jakiejś hiperekskluzywnej kolekcji dla wybrańców, co nie?
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l Wyglądają jak szmacianki z bazaru, ale pewnie to tylko gra pozorów i tak naprawdę mamy przed oczami ekskluzywny i luksusowy wyrób, ceniony na świecie przez najznamienitszych znawców mody. Poza tym szczęśliwy nabywca przyznał się, że są bardzo wygodne. Można zatem snuć domysły, że buty te są bardzo wygodne.
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l tip: dbaj o nie wiadomo, generalnie o obuwie dbam. tym bardziej takie Jakie? Bo jak dla mnie to są średnie i nic więcej. To, że dałeś za nie 450 zł nie czyni ich nie wiadomo czym. Chociaż pewnie są z jakiejś hiperekskluzywnej kolekcji dla wybrańców, co nie? Wyglądają jak szmacianki z bazaru, ale pewnie to tylko gra pozorów i tak naprawdę mamy przed oczami ekskluzywny i luksusowy wyrób, ceniony na świecie przez najznamienitszych znawców mody. Poza tym szczęśliwy nabywca przyznał się, że są bardzo wygodne. Można zatem snuć domysły, że buty te są bardzo wygodne. otóż to Edytowane 25 kwietnia 200916 l przez Wojtusior
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Grzesiek nigdy nie mial na sobie innych butow niz te z bazaru i stad te herezje.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Nie. Chodzę teraz w zwykłych brązowych victorach za stówę, bo nie mam serca cisnąć rodziców na większą kwotę. Jak w wakacje pójdę do roboty, to rozejrzę się za czymś lepszym, ale póki co jestem zadowolony.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l ...one maja takie przejscie z koloru do bieli..? Jak tak to wygladaja jak buty lakiernika ;>
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l http://allegro.pl/item621363333_km1747c_bu...z_42_skora.html Co powiecie na te
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l @banny - propsy, mi się podobają @SpacierShark123 - no comment @szaden - Nike Dunk tak, ale nie ten pack
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l szaden - te dunki jedynie czarne jakos ujda, Busy P na jednym zdjeciu mial takie
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Vans half cab z serii vault te sa chyba z jakiegos 'packu' ale chyba z ta 'siateczka' to tylko ten kolor - ale poszukaj half cabow jest duzo ogolnie, cos znajdziesz
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l No comment? O co ci chodzi? nie mogę mieć własnego zdania ? Buty żeby już nie urazić ciebie są nie fajne ;P