Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

zależy, co masz zamiar w nich robić. jeśli tylko chodzić to rzeczywiście nie jest świetny interes, ale mają być do 'wszystkiego' to może być całkiem niezły.

Opublikowano

alife-everybody-hi-seitan-vegan-front.jpg

Mnie się te Alife'y podobają. Są w ch.uj kozackie. No, ale cena zabija + nie do kupienia w Polsce. W ogóle marka bardzo słabo znana ;(

Opublikowano

no, mogłes się za cortezami rozejrzeć

Opublikowano

314956_161.JPG

Już mam- Nike capri, kupione w promocji za niewielką kasę.

* wiesz, za 120 zł szkoda było ich nie wziąć.

Edytowane przez Kania

Opublikowano
Już mam- kupione w promocji.
Widac.

Opublikowano

Już miałem zje.bać za kolor, ale zobaczyłem, żeś dziewczyna :D

Zdaje się, że te Capri stają się bardziej pospolite niż swego czasu Court Tradition...

Opublikowano

W sam raz do dżinsów i t- shirta, żaden szał. Znajoma załatwiła mi za połowę ceny, bo pracuje w intersporcie.

Opublikowano
W sam raz do dżinsów i t- shirta, żaden szał. Znajoma załatwiła mi za połowę ceny, bo pracuje w intersporcie.

nie przejmuj sie opiniami, sama widzialas jakie tutaj buty pokazuja ;(

moim zdaniem bez szalu, ale jak najbardziej ladne.

Opublikowano

ja mam takie a to wystarczajaca rekomendacja

Opublikowano

nie przejmuj sie opiniami, sama widzialas jakie tutaj buty pokazuja ;(

moim zdaniem bez szalu, ale jak najbardziej ladne.

No i zaje/biście wygodne. Dziś szalałam w nich cały dzień i żadnego odcisku- pierwszy raz na nogach. No mówię, żadna rewelacja, ale opłacało się za taką kasę.

Mogą być :D

Opublikowano
Kania luz bluz girl, kupuje to :-)

Dzięx Banny :]

Opublikowano

Ładne buty młodzieżowe.

Skąd?

Opublikowano

Chcę kupić te buty, ale muszę pochodzić po sklepach, bo w internetowym sklepie butów nie kupię. ;]

fajne? :blush:

Edytowane przez mate5

Opublikowano
315912-011_MED.jpg mysle zeby sobie sprawic takie proste najeczki
Opublikowano

ale (pipi) , wyglądają jak jakieś buty górnicze albo coś w stylu pożarniczych gumiaków

Opublikowano

zadne, ale gdybym mial juz wybierac to te ostatnie pumy