Opublikowano 17 grudnia 200915 l Szit, teraz każdy kupuje ten model, ja biorę opcje czarno-czerwoną w styczniu ;[
Opublikowano 17 grudnia 200915 l ? bierz niebiesko-czarne Namiary na jakiś sklep, gdzie znajdę ten model (niebieskie bądź żółte) w rozmiarze 47,5? Obszedłem dzisiaj cały Gdańsk i dupa, max 46 mają. To samo Allegro. Mam opcję importu ze stanów, ale boję się, że do 7 stycznia nie dojdzie przesyłka, a wtedy właśnie wracam do Danii Help.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Dunki fajne sa, wiadomo. Spisza sie na polska zime? Edytowane 17 grudnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 20 grudnia 200915 l wczoraj sie o tym przekonalem jak musialem wracac 3 godziny po pijaku do domu. fajne buty ogolnie.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l dlatego wlasnie dla tych ktorzy zamierzaja chodzic na trzezwo po dworze polecam normalne buty zimowe, timberlandy etc.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Takie zakupiłem. @ Yakubu : Bierz takie, jedne z najlepszych butów w tym temacie.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l 380zł to dla mnie za dużo(max.250), wolałbym sznurowane, a gimbusem nie jestem , za pół roku mature mam, ale w jednej trzeciej masz rację bo kasę wysepię od mamusi
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Gimbus przypisywany jest mentalności, nie aktualnej klasie w szkole.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Przypomina mi się Człowiek Słoń. Nie jestem gimbusem! Jestem istotą ludzką! Jestem...maturzystą!
Opublikowano 22 grudnia 200915 l coś takie zamowilem, na sylwka czy coś.. najwyzej sprzedam : ] na innej focie ta skora tak sie nei swiecila, mam andzieje, ze to nie bedzie lakierowane tworzywo
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Jak na krokodylową firmę to wyjątkowo proste i ładne. Można wiedzieć za ile i gdzie ? Bo na wiosnę by mi się takie przydały.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l coś takie zamowilem, na sylwka czy coś.. najwyzej sprzedam : ] na innej focie ta skora tak sie nei swiecila, mam andzieje, ze to nie bedzie lakierowane tworzywo najki i tak idą dalej, za małe się okazały troche... a te z venezia się trochę rozeszły i je sobie zostawie. dla niewtajemniczonych: te butki to kopia (co zrobic) clarks' desert boots czyli kultowego już modelu co bardziej kumaci wiedzą o co chodzi, reszta niech zostanie przy pumach feriari, lacostach i innych dobrych butkach ;-) Nie no, tak mi ytlko troche hipokryzja zapachnialo..
Opublikowano 22 grudnia 200915 l banny po prostu zrozumiał, że nie wychodzi mu kreowanie się na indywidualiste
Opublikowano 22 grudnia 200915 l To jej nonkonformizm względem samego siebie. http://moda.allegro.pl/item856674898_merrell_sight_50_zima_meskie_butyxl.html - takie mógłbym dostać od Mikołaja, ewentualnie w wersji czarnej. Edytowane 22 grudnia 200915 l przez Pan Pieczarka