Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Brzydkie.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

bierz niebiesko-czarne

Opublikowano

Szit, teraz każdy kupuje ten model, ja biorę opcje czarno-czerwoną w styczniu ;[

Opublikowano

dunk-071-3.jpg

?

bierz niebiesko-czarne

Namiary na jakiś sklep, gdzie znajdę ten model (niebieskie bądź żółte) w rozmiarze 47,5? Obszedłem dzisiaj cały Gdańsk i dupa, max 46 mają. To samo Allegro. Mam opcję importu ze stanów, ale boję się, że do 7 stycznia nie dojdzie przesyłka, a wtedy właśnie wracam do Danii :/ Help.

Opublikowano

Dunki fajne sa, wiadomo. Spisza sie na polska zime?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

jak bedziesz szedl w sniegu po pas to nie do konca.

do miasta ok.

Opublikowano

wczoraj sie o tym przekonalem jak musialem wracac 3 godziny po pijaku do domu.

fajne buty ogolnie.

Opublikowano

po pijaku to i bez butow bys mogl isc i nie czuc roznicy ;p

Opublikowano

:D

dlatego wlasnie dla tych ktorzy zamierzaja chodzic na trzezwo po dworze polecam normalne buty zimowe, timberlandy etc.

Opublikowano

polecicie mi jakieś buty na zime coby nie pizgało w paluszki?? :whistling:

Opublikowano

butv.jpg

Takie zakupiłem.

@ Yakubu : Bierz takie, jedne z najlepszych butów w tym temacie.

Opublikowano

380zł to dla mnie za dużo(max.250), wolałbym sznurowane, a gimbusem nie jestem :diablo: , za pół roku mature mam, ale w jednej trzeciej masz rację bo kasę wysepię od mamusi :thumbsup:

Opublikowano

Przypomina mi się Człowiek Słoń. Nie jestem gimbusem! Jestem istotą ludzką! Jestem...maturzystą!

Opublikowano

Lacoste-Shiperio-1.jpg

coś takie zamowilem, na sylwka czy coś.. najwyzej sprzedam : ]

na innej focie ta skora tak sie nei swiecila, mam andzieje, ze to nie bedzie lakierowane tworzywo

Opublikowano

Jak na krokodylową firmę to wyjątkowo proste i ładne. Można wiedzieć za ile i gdzie ? Bo na wiosnę by mi się takie przydały.

Opublikowano

Lacoste-Shiperio-1.jpg

coś takie zamowilem, na sylwka czy coś.. najwyzej sprzedam : ]

na innej focie ta skora tak sie nei swiecila, mam andzieje, ze to nie bedzie lakierowane tworzywo

najki i tak idą dalej, za małe się okazały troche...

a te z venezia się trochę rozeszły i je sobie zostawie.

dla niewtajemniczonych:

te butki to kopia (co zrobic) clarks' desert boots

czyli kultowego już modelu

cdb.jpg

travvvv.png

co bardziej kumaci wiedzą o co chodzi, reszta niech zostanie przy pumach feriari, lacostach i innych dobrych butkach ;-)

Nie no, tak mi ytlko troche hipokryzja zapachnialo..

Opublikowano

banny po prostu zrozumiał, że nie wychodzi mu kreowanie się na indywidualiste

Opublikowano

ja(pipi)e