Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chodziło mi raczej o jakieś nowoczesne sandały. Nie wierzę, że takiego czegoś nie wynaleźli. banny, masz coś w tym stylu na lato? Zastanawiałem się nad japonkami, ale jestem ich największym hejterem, więc nie wypada mi wbić noża w plecy swoim przekonaniom. A klapki KUBOTA... sami wiecie <_<

Poważnie pytam

Edytowane przez Figlarz

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Może takie:

caligae_with_nails.jpg

ostatnio są modne "rzymskie sandały" tylko z gumową podeszwą.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

img3861a.jpg

takie nabyłem, miałem postanowienie ze juz nie kupuje butow powyzej sto pln, ale te mi sie mega spodobały wieć wziałem, 209 zł

Opublikowano

Ladnie wypocone stopy musze miec hejterzy sandalow przy 35stopniowych upalach ;D najlepiej jeszcze grube skarpety frotte ubierajcie przy takiej temperaturze :potter:

Opublikowano

ej teraz jest jakaś moda na takie szerokie ni to spodnie ni to spódnice? bo kurde coraz więcej dziewoj widzę w tym i tak sobie myślę, że w sumie fajnie podoba mi się, ale z drugiej strony to w tym trudno ocenić tyłek i kurde potem może być przysłowiowy zonk jak patrzysz później a tu figura ala grucha.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Masz na myśli te spodnie ala książę z PoP'a? Przecież to nic nowego.

ps. Te buty, które podałem wcześniej są na alledrogo, ale za mały rozmiar <_<

Opublikowano

ostatnie nabytki z pobytu w stanach

Nike Dunk Day of the Dead nike-dunk-hi-day-of-the-dead-1-540x405.jpg

New Balance m850 300179_1_p.jpg

Nike Air Max 90 dsc00070n.th.jpg

Nike Blazer NYX 31SW6uoUphL._AA300_.jpg

TERAZ HEJTOWAC

Edytowane przez mortis

Opublikowano

wlasnie blazery wzialem bo byly za 25$ na jakiej wyprzedazy w sklepie nike zal bylo nie brac ;]

Opublikowano

Pohejtowałbym, ale mi się nie chce. Wiedz jednak, że są chvjowe.

EDIT: Znaczy blazery jeszcze ujdą.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Blejzery i Airmaxy - props, ale NB i Dunki...o.O

Opublikowano

ej teraz jest jakaś moda na takie szerokie ni to spodnie ni to spódnice? bo kurde coraz więcej dziewoj widzę w tym i tak sobie myślę, że w sumie fajnie podoba mi się, ale z drugiej strony to w tym trudno ocenić tyłek i kurde potem może być przysłowiowy zonk jak patrzysz później a tu figura ala grucha.

Ale tym klientkom w szerokich nachach w czasie upalow mniej smierdza ci.pki, sprawdzone i potwierdzone info! Zreszta nie figura sie najbardziej liczy tylko zeby sie dobrze walila, cala prawda zyciowa! EoT.

Opublikowano

ja wiem nie od dzisiaj sa sami 'znawcy' jesli chodzi o buty ale zeby hejtowac tak new balancy? Toz to najpiekniejsze obuwie wsrod tych wszystkich :(

Opublikowano

są gusta rozne, rozumiem .

laceups-cole-rood-haan.jpg

Cole Haan

laceups-louis-vuitton.jpg

LV

laceups-common-projects.jpg

Common Projects

timberland-chukka-boots-wodehouse-horween-ss-2009.jpg

Timberland Chukka

0007t17t.jpeg

All Saints boots