Opublikowano 16 lipca 201014 l Chodziło mi raczej o jakieś nowoczesne sandały. Nie wierzę, że takiego czegoś nie wynaleźli. banny, masz coś w tym stylu na lato? Zastanawiałem się nad japonkami, ale jestem ich największym hejterem, więc nie wypada mi wbić noża w plecy swoim przekonaniom. A klapki KUBOTA... sami wiecie <_< Poważnie pytam Edytowane 16 lipca 201014 l przez Figlarz
Opublikowano 16 lipca 201014 l Może takie: ostatnio są modne "rzymskie sandały" tylko z gumową podeszwą. Edytowane 16 lipca 201014 l przez MaroS
Opublikowano 23 lipca 201014 l takie nabyłem, miałem postanowienie ze juz nie kupuje butow powyzej sto pln, ale te mi sie mega spodobały wieć wziałem, 209 zł
Opublikowano 26 lipca 201014 l Ladnie wypocone stopy musze miec hejterzy sandalow przy 35stopniowych upalach ;D najlepiej jeszcze grube skarpety frotte ubierajcie przy takiej temperaturze :potter:
Opublikowano 26 lipca 201014 l ej teraz jest jakaś moda na takie szerokie ni to spodnie ni to spódnice? bo kurde coraz więcej dziewoj widzę w tym i tak sobie myślę, że w sumie fajnie podoba mi się, ale z drugiej strony to w tym trudno ocenić tyłek i kurde potem może być przysłowiowy zonk jak patrzysz później a tu figura ala grucha. Edytowane 26 lipca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 26 lipca 201014 l Masz na myśli te spodnie ala książę z PoP'a? Przecież to nic nowego. ps. Te buty, które podałem wcześniej są na alledrogo, ale za mały rozmiar <_<
Opublikowano 26 lipca 201014 l ostatnie nabytki z pobytu w stanach Nike Dunk Day of the Dead New Balance m850 Nike Air Max 90 Nike Blazer NYX TERAZ HEJTOWAC Edytowane 26 lipca 201014 l przez mortis
Opublikowano 26 lipca 201014 l wlasnie blazery wzialem bo byly za 25$ na jakiej wyprzedazy w sklepie nike zal bylo nie brac ;]
Opublikowano 26 lipca 201014 l Pohejtowałbym, ale mi się nie chce. Wiedz jednak, że są chvjowe. EDIT: Znaczy blazery jeszcze ujdą. Edytowane 26 lipca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 26 lipca 201014 l ej teraz jest jakaś moda na takie szerokie ni to spodnie ni to spódnice? bo kurde coraz więcej dziewoj widzę w tym i tak sobie myślę, że w sumie fajnie podoba mi się, ale z drugiej strony to w tym trudno ocenić tyłek i kurde potem może być przysłowiowy zonk jak patrzysz później a tu figura ala grucha. Ale tym klientkom w szerokich nachach w czasie upalow mniej smierdza ci.pki, sprawdzone i potwierdzone info! Zreszta nie figura sie najbardziej liczy tylko zeby sie dobrze walila, cala prawda zyciowa! EoT.
Opublikowano 26 lipca 201014 l ja wiem nie od dzisiaj sa sami 'znawcy' jesli chodzi o buty ale zeby hejtowac tak new balancy? Toz to najpiekniejsze obuwie wsrod tych wszystkich
Opublikowano 26 lipca 201014 l są gusta rozne, rozumiem . Cole Haan LV Common Projects Timberland Chukka All Saints boots Converse leather [taka mala wishlista:p]
Opublikowano 26 lipca 201014 l no jeszcze te z HD bym wciągnął Edytowane 26 lipca 201014 l przez banny