Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na pewno lepsza jakościowo od tych czarnych pantofli, jednakże gorsza od skóry użytej na butach River Island za 400 zł. Także myśle, ze coś posrodku, naturalna z domieszką eko (?) cięzko stwierdzić.

Ale wygląda na solidną

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Może wie ktoś jaki to model Najek:

1015525pp.jpg

Teraz stoją po 199 zł w Deichmannie i chciałbym sobie je kupić.

Opublikowano

Po co? Nie są fajne.

do jego twarzy będą pasować :thumbsup:

hohoho ale jestem zły

Opublikowano

Po co? Nie są fajne.

do jego twarzy będą pasować :thumbsup:

hohoho ale jestem zły

...odezwał się gimbus z zombie w avatarze.

Hohoho, masz minusa, ale jestem zły.

Opublikowano

ej, nie spinaj się :thumbsup:

po prostu te buty są brzydkie

Opublikowano

Każdy ma swój gust. A mogę wiedzieć jakie się tobie buty podobają?

Opublikowano

Skórzane trampki - brrrrr...

Opublikowano

Ryj Roziego - brrrr...

Te z białą podeszwą się moim zdaniem dużo lepiej prezentują.

Sam szukam jakiś jasnych niskich butów nie-trampek, bo takie już mam (ciemne). Tak w granicach do 200zł. Widział ktoś ostatnio coś ciekawego :rolleyes: ?

Opublikowano

mate, jestes artysta, czy masz 50 lat? ;)

Opublikowano

lubię ładne ubrania, a nie najki z kolorowymi sznurówkami :)

Opublikowano

ladne to pojecie bardzo wzgledne ;)

takie skorzane trampki kojarza mi sie z artystami z gimnazjum i starymi ludzmi, ale co kto lubi :P

Opublikowano

ladne to pojecie bardzo wzgledne ;)

takie skorzane trampki kojarza mi sie z artystami z gimnazjum i starymi ludzmi, ale co kto lubi :P

Dokładnie to samo przeszło mi przez myśl.

Opublikowano

Ale Lucek to stary facet, ktory chodzi w kolorwych najkach dunkach, jak gimnazjalistka, wiec kiepski autorytet obrałeś.

Opublikowano

sam jestes stary

staruchu

i nie mam ani jednych dunkow

staruchu

Opublikowano

A mi sie tam podobaja bucisze wrzucone przez mate5. Musialbym je obadac na trzezwo i w rzeczywistosci, zeby stwierdzic, czy sa rzeczywiscie spoko.

Opublikowano

Wrzucę działające linki, możesz mi dziękować mate.

http://static.zara.net/photos//2010/I/1/2/p/5762/302/040/5762302040_2_1_2.jpg?timestamp=1283967964150

http://static.zara.net/photos//2010/I/1/2/p/5545/302/040/5545302040_2_1_2.jpg?timestamp=1283007180438

Te drugie imo okropne. Pierwsze mam sam i prezentują się całkiem, całkiem, szczególnie jak wymieniłem sobie sznurówki na ładne

gimberskie

białe.

Aha, w tych pierwszych sporo osób łazi, okazało się, że mój znajomy ma identyczne co posunęło mnie do zmiany tych sznurówek.

Edytowane przez rafal_roma

Opublikowano

butz.jpg

łykam na zimę - 149 w h&m

masz dostęp do nich w rozmiarze 42??

kupiłbyś mi? bo oczywiście na pomorzu same resztki syf i nic nie ma (gdansk)

owned

Bartek nei spinaj posladów, wydedukowałem z Twojej wypowidzi, ze byc moze chodzi wlasnie o ten sklep

elo

nie spinam tylko naprawdę nie napisałem, że to manhatan. Mianowicie chodziło mi o alfa centrum. I w tym momencie chcialem Cie oświecić, że jest to coś kompletnie innego niż galeria handlowa Manhattan. Owa galeria nazywa się Alfa Centrum i chciałem nadmienić iż tam możesz poszukać swoich wymarzonych butów gdyż znajduje się tam mniej uczeszczany przez młodzież sklep z odzieżą H&M.

Opublikowano

ok.

przyznaje, ze nie pamietalem dokladnie nazwy tego czy tamtego centrum :P

tak czy siak buty znalazłem. zastanawiam sei coby je odpsrzedac (do sklepu nie zwroce, brak paragonu:P)

Opublikowano

ok.

przyznaje, ze nie pamietalem dokladnie nazwy tego czy tamtego centrum :P

tak czy siak buty znalazłem. zastanawiam sei coby je odpsrzedac (do sklepu nie zwroce, brak paragonu:P)

Jaki rozmiar?