Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

3 albo 4, ale i tak ani jednej pary z tych czterech wymienionych bym nie kupił.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Z nike brałbym tylko takie air force'y:

nike-air-force-1-high-kool-bob-love-puerto-rico-blue-p.jpg

Przejadła mi się strasznie ta firma, każdy chodzi w ich butach :confused:

Opublikowano

tracz by takich nie zalozyl !

Banny, Tracz chodzi w takich po za kadrem. Też uważam, że nike to straszna lipa, kiedyś je lubiłem, teraz zakładam tylko jak chodzę pobiegać.

Opublikowano

Jedyne najki które akceptuje i chętnie bym przygarnął w różnej kolorystyce, nie tylko tej. No i blazery też są ok.

Nike-Janoski-BlueWhite1.jpg

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

ładne, jaki to model?

ed: wujek google pomógł - Janoski. jednak mi się nie podobają. tylko na tym zdjęciu wyglądają spoko.

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

To chyba Blazery

Opublikowano

To jest przykład jak buty mogą zepsuć wszystko, no nie?

Opublikowano

Całkiem niezłe. To są Twilight'y?

Opublikowano

Chyba najbrzydsze ze wszytkich starłarsowych wybrałeś.

on topic: jak na allegro nie ma to raczej nie, obczaj jeszcze ebaya, może się coś trafi.

Opublikowano

Sa calkiem ok, byly kiedys stormtrooperys tonowane, takie midy, ale nie ma, no i nie dam wiecej za buty niz 350, no jak bede juz zmotywowany to max 400.

Opublikowano

prosiłbym o opinię poważniejszych osób.

Edytowane przez Figlarz