Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Miałem do biegania Nike Dart IV. Wygodne jak diabli i niezniszczalne.

A na rower to sobie kup jakies buty z blokami spd-sl i odpowiednie pedały :)

Edytowane przez Siara_iwj

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

banny: ja bralbym te drugie

Opublikowano

butów do biegania nie kupuje się bo ładne tylko bo wygodne, więc weź te, które najlepiej leżą na nodze.

Opublikowano

problem w tym ,ze nie ma gdzie nawwet poprzymierzac, nie widzialem w sklepach nike : (

a do WAWY nie bede specjalnei jechal hehe :P

chce jakies wygodne i lekkie po prostu : )

Opublikowano

Te pierwsze co dałeś to nie jest model damski?

Opublikowano

Jednak teraz na wiosnę nie kupuję tych Emeric, tylko wezmę coś z tej dwójki:

Nike-Air-Force-1-Low-Varsity-Red-x-White-1.jpg

af1lo_22001_f.jpg

Oczywiście z przewagą na czarne.

Opublikowano

AF1 zawsze na propsie :) chyba moje ulubione najki

Opublikowano

To już bierz te czerwone. Czarne to pospólstwo.

Opublikowano

A czerwone to pedalstwo :)

Opublikowano

IMO czarne > czerwone z tych 2

Opublikowano

takie czerwone byłyby spoko (niekoniecznie ze skóry krokodyla :))

nike-air-force-1-red-croc-releasing-at-nike1love_1.jpg

w tych twoich biała guma mi sie nie podoba kompletnie i wybrałbym przez to czarne

i jeszcze airmaxy na kolejną jesien/zimę

Nike-Air-Max-90-Ripstop-Nylon-Obsidian-.jpg

:good2:

Opublikowano

jak er dżordany to tylko trójki

ewentualnie czwórki

Opublikowano

Jednak teraz na wiosnę nie kupuję tych Emeric, tylko wezmę coś z tej dwójki:

Nike-Air-Force-1-Low-Varsity-Red-x-White-1.jpg

af1lo_22001_f.jpg

Oczywiście z przewagą na czarne.

bierz czarne zdecydowanie, chyba, że jeszcze jakąś inna kombinację kolorów przemyśl

Opublikowano

Tak, czarne wezmę. Z opcji tylko te dwie są. Wolałbym czarne z białą łyżwą, ale się nie da :/

I tak się nimi jaram.

Opublikowano

jak er dżordany to tylko trójki

ewentualnie czwórki

tak, zdecydowanie też uważam III za najlepszy model, który zresztą posiadam, i IV też świetne i też posiadam, ale jednak XI mają to coś co hymm no nie wiem, strasznie mi się podobają, choć na pierwszym miejscu w moim rankingu Jordanków nie są.

Opublikowano

Myślę o wciągnięciu bialutkich trójek teraz na lato. Gdzie kupowałeś?

Opublikowano

Propsuję !

Kupowałem chyba na www.1but.pl, podawałem jakoś niedawno w tym temacie trzy stronki z butami, obadaj gdzie najtaniej i łykaj, gwarantuję, że będziesz zadowolony. W żadnym wypadku nie kupować na alledrogo!

Ogółem III, jak wspomniałem chyba najlepszy model Jordanów jaki mam, a posiadam ich sporo, świetnie wykonany, MEGA wygodny but, naprawdę coś wspaniałego. Z tym, że akurat III na lato hymm... może być Ci w nich trochę przygorąco, ja je kupowałem wczesną wiosną zeszłego roku i było idealnie, jednak czasem zakładając je latem noga potrafiła się spocić (wychodzi chyba jedyna wada III czyli słaba wentylacja, but jest dosyć "gruby"). Wiele też zależy od skarpetek. Ogółem polecam z całego serca, jestem pewien, że się nie zawiedziesz :)

edit. literówka

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

nie będę w nich często chodził, więc dadzą radę. Nie chce ich za szybko zajechać ;p Na wieczorny spacer z jakąś panną czy imprezę bedą w sam raz.

Opublikowano

Skóra jest bardzo dobrej jakości tylko musisz regularnie je czyścić, szczota + woda, bo skóra jest mocna ale ma tendencje do dosyć szybkiego wchłaniania brudu i potem już nie doczyścisz. A zajechać je ? to chyba nierealne :D

Edit: a i jeszcze jedno, sznurówki są straszliwie badziewne, zwykłe białe, jak za 3 ziko z TESCO także jak Ci się zabrudzą to nawet nie ma sensu ich prać tylko kupujesz nowe takie same.

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

A czerwone to pedalstwo :)

'

To na chu.j się nad nimi zastanawiasz...zastanawiałeś?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wcale się nie zastanawiałem. Od początku wiedziałem, że wezmę czarne.