Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 726,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Tak, z ortalionu

Opublikowano

Ostatnio zrobiła się moda na śmiganie w butach do biegania. Nie powiem, bo przy dobrym ficie fajnie to wygląda, ale kur.wa, to są buty do biegania. A tyle hejtów poszło na ludzi chodzących w butach do kosza, czy halówkach. Hipokryci.

Opublikowano

No właśnie Roshe Runy są wzorowane na buty do biegania, ale raz musiałem przebiec w nich ze dwa kilometry i zdecydowanie nie są butami do biegania. 

Opublikowano

jezu figlarz ty pod kamieniem żyłeś przez ostatnie 3 lata? Roshe super.

Opublikowano

No, kupiłem te crocsy w lidlu. Przeszedłem się w nich kawałek przy mierzeniu i już widzę, że do Mielna będą zayebiste ^_^

Opublikowano

No ja nigdy nie miałem, a tyle dobrego o nich słyszałem, że 75 złotych można zaryzykować. Zdam relację po wakacjach :D

Opublikowano

Bałem się że nie wrócisz cały.

Niezła walka o najbardziej (pipi)owe obuwie świata.

edit: widze ze juz w polactwie dyskusja.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Następne buty Lucka

toe%20shoes.jpg

Opublikowano

ponieważ już powszechnie wiadomo, iż jestem Polaczkiem co na promo rusza z ochotą i beka z waldka, informuję, iż zakupiłem buty w Lidlu, idealne na camping do krótkich spodenek i letniej koszulki, wydatek oszałamiający 54,99zł brutto:

2egcidg.jpg

jak myślicie, wytrzymają 3 tygodnie czy będzie trzeba na urlopie sobie nowe sprawić?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

56f33aba8756e1ce86d761d57b0155966e341dc0

reebok-classic-leather-suede-stadium-red

Spoczko na lato?

O, a te to już w ogóle:

DSC05103k-1024x682.jpg

Opublikowano

Reebok Classic Leather Suede

Opublikowano

Chyba sobie też takie sprawi w lato, jak mi finanse pozwolą. Kosztuja ok. 200 zł na Allegro, więc cena w miarę ok.

Opublikowano

Następne buty Lucka

toe%20shoes.jpg

LUCEK KUPIŁ KLAPKI NAD MORZE, OJEZUS JAKA NIESAMOWITA BEKA, BOŻE UMIERAM ZE ŚMIECHU

Opublikowano

Ja zazwyczaj takimi mokrymi ściereczkami, co się dvpsko niemowlakom przeciera, ale ostatnio wyprałem podobne Reeboki co te wyżej i jest elegancko.