Opublikowano 11 lutego 201510 l Swietne Jordany szkoda ze po jednym wyjsciu juz nie beda tak fajne ( kocham biale buty ale nigga plz )
Opublikowano 11 lutego 201510 l zdaje sobie z tego sprawe, ze bede mogl w nich chodzic tylko latem ew do galerii, no ale strasznie mi sie podobaja a sa na pewno mniej popularne niz biale AF1. poza tym kocham jordany 1 btw ty nie masz czasem bialych jedynek playoff 93?
Opublikowano 11 lutego 201510 l Ja mam Son of Force białe i chodzę w nich prawie na co dzień. Teraz też, bo śniegu nie ma i powiem szczerze, że jak miałem białe AF1 tak po roku łażenia podeszwa mi pożółkła i wyglądało to ujowo, a buty co jakiś czas starannie czyszczę. Z SoF tego problemu nie widzę, a też już jakiś czas je mam, więc także polecam ten model:
Opublikowano 11 lutego 201510 l zdaje sobie z tego sprawe, ze bede mogl w nich chodzic tylko latem ew do galerii, no ale strasznie mi sie podobaja a sa na pewno mniej popularne niz biale AF1. poza tym kocham jordany 1 btw ty nie masz czasem bialych jedynek playoff 93? Mam ale chodze w nich tylko do kosciola nawet na manieczki ich nie zakladam zeby jakas (pipi)a mi ich nie ubrudzila, Przed ubraniem sprawdzam pogode na 3 dni do przodu @_@
Opublikowano 11 lutego 201510 l Ty sie nie smiej Chcial bys zeby ci jakas gruba swinia ubrudzila takie buty Modzajto?
Opublikowano 11 lutego 201510 l wiem o co chodzi, sam czasem sprawdzam pogode i wtedy decyduje czy ruszyc moje wintydz zielone riboki
Opublikowano 12 lutego 201510 l Polećcie Panowie jakieś fajne buty od Nike/Adidas/NB/Puma/Reebok. Sportowo-casualowe, nie typowo do biegania (żeby nie były głównie z cienkiej siateczki). Co tam teraz jest na czasie, a w czym jeszcze nie chodzi za dużo gimbazy.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak dla mnie Adidas Superstar sa zawsze na czasie New Balance 1500 tez sa super a malo noszone
Opublikowano 13 lutego 201510 l Trochę zboczę z tematu: dobre są buty z H&Mu? Są w miarę eleganckie i zakładałbym je na poważniejsze wyjścia, więc raczej nie miałyby okazji się zniszczyć. Ale czy są wygodne i czy nie są totalnym badziewiem? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Opublikowano 13 lutego 201510 l Badz (pipi)a mezczyzna i na powazne wyjscia kup sobie powazny garnitur i powazne buty a nie jakies (pipi) przywiezione ze szczurami statkiem z Bangladeszu
Opublikowano 13 lutego 201510 l co wy ku.rwa gadacie zaje.biste są te klassiki Edytowane 13 lutego 201510 l przez _Be_
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ale, ku rwa je bana, mam już takie lepsiejsze, a chcę mieć ładne buty, ale takie typowo na rozj ebanie jakby jakaś uroczystość przekształciła się w grubą banieczkę. EDIT: A klasiki od Bartezoo dobre. Edytowane 13 lutego 201510 l przez Harbuz
Opublikowano 13 lutego 201510 l biale bardzo spoko, czarne mocno srednie dzisiaj pojechalem po te biale jedynki co wklejalem niedawno. boze, na zywo sa piekniejsze niz na zdjeciach <3 Edytowane 13 lutego 201510 l przez Qvstra
Opublikowano 13 lutego 201510 l biale reebok classic sa mega, czarne srednie, ja jakis czas temu kupilem zielone niby limitowane vintage green
Opublikowano 14 lutego 201510 l ok? btw orientujecie się czy New Balance robi buty z syntetycznego zamszu?
Opublikowano 14 lutego 201510 l Wbijam na atafpl, patrzę, że kozacki obuw i cena nawet przystępna ale to korva dziecięce http://www.ataf.pl/oferta/produkt/shoes/womens-junior/2633/nike-air-jordan-1-mid-all-white;/// http://www.ataf.pl/oferta/produkt/shoes/air-jordan/2634/nike-air-jordan-1-mid-pure-whitea 400zł pjerdole płacić boże jak żyć
Opublikowano 14 lutego 201510 l bierz, wszystkie dupy twoje jak wyjdziesz do clubu w takich laciach Edytowane 14 lutego 201510 l przez Qvstra