Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

nike-air-max-tavas-university-red-1.jpg

Moj ostatni zakup, troche sie wahalem, ale jestem wsumie zadowolony :D

Gdzie można takie dorwać? Szukałem właśnie czegoś w ten deseń. :)

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Yakubu gdzie te 3 można dorwać?

W sklepach stacjonarnych póki co nie szukałem. Na allegro niby są, ale rozmiarów nie ma. Pytałem się sprzedawcy o dostępność, ale jeszcze nie odpisał. Jak nigdzie na mieście nie znajdę to w necie poszukam i chyba w ciemno bez przymierzania kupię. Ich nazwa to Nike Air Odyssey.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

nike-air-max-tavas-university-red-1.jpg

Moj ostatni zakup, troche sie wahalem, ale jestem wsumie zadowolony :D

Gdzie można takie dorwać? Szukałem właśnie czegoś w ten deseń. :)

Ja zakupiłem w sizeerze, bo nie chciałem nabywac online, poszukaj sobie nike air max tavas po necie moze cos akurat dobrego wpadnie ;)

Opublikowano

Lucek zdecydowalem ze to ja przyjade w tych AM na zlot!

Trzeba to skonsultować z Fenixem.

Opublikowano

Ja zakupiłem w sizeerze, bo nie chciałem nabywac online, poszukaj sobie nike air max tavas po necie moze cos akurat dobrego wpadnie ;)

Dzięki wielkie, znalazłem na stronce sizeera za 4 stówki, w lipcu na pewno takie nabędę.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

chcialem trampki na lato, wiec wszystkie wyzsze odpadaly. poczatkowo mialem brac takie same tyle ze kolorowe, ale jednak czarne rozbily bank

Opublikowano

Lepiej Ermaksy dla przedszkolaków XD

Opublikowano

w ch,uju mam to do kogo w nich jestem podobny, wazne ze mi sie podobaja i pasuja do kazdej szmaty, ktora mam na lato. no i jak na vansy sa mega wygodne

Opublikowano

Smiechlem jak zobaczylem jakosc wykonania tych czarnych vansow. Chodzi o zdjecie buta z tylu,  miejsce laczenia gumy, ta dokladnosc dopasowani i ten napis vans off the wall chyba tylko po to zeby to jako tako trzymac w ryzach  :lol:

http://www.amazon.co.uk/shoes/dp/B0020MLYJM

Opublikowano

Słabo to wygląda, ale można uznać, że tak powinno być. Że niby to klejenie robi za krawężnik, a deska slide robi :P