Opublikowano 27 maja 20168 l Do biegania kupiłem, ale za(pipi)iscie mi sie podobaja i nie wiem czy latem ich nie nosic tak na codzien miały być do biegania, ale nigdy nie miałem tak (pipi) wygodnych butow i nosze je do szortow
Opublikowano 29 maja 20168 l Jestem ciekawy czy trafia nowe 750's do Europy, cena 350 euro. Jak beda dostepne, to kupie dla siebie, lub sprzedam za +1000 euro jak mi nie przypasuja.
Opublikowano 30 maja 20168 l Te buty spoko na lato, czy nie? One niby do biegania, ale nie będę biegał, chyba że po piwo:) Generalnie to chyba mam bardzo nietuzinkowy gust:), bo jak widzę wielkie białe adidasy, to rzygać mi się chce, a tutaj ludziom się podobają. Od zawsze łażę w ciemnych buciorach. Edytowane 30 maja 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 maja 20168 l A wklej Rozi dobre buty na lato, wg. swojego gustu. Jestem ciekaw. Pewnie takie Ci się podobają http://6.allegroimg.pl/s400/14/58/64/96/32/5864963206 Edytowane 30 maja 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 maja 20168 l https://www.zalando.pl/nike-sportswear-flystepper-2k3-tenisowki-i-trampki-wysokie-ni112b0ag-k13.html Wyglądają jak dla ucznia podstawówki klas 1-3. A w komentarzach tak się nimi zachwycają, nie rozumiem. Rewelacyjne buty. Świetnie wykonane, wygodne. Można polecić każdemu, kto ceni sobie komfort oraz świetny wygląd.
Opublikowano 30 maja 20168 l a jakieś ciemne i nie wysokie, jak te wyżej wymienione najki? Edytowane 30 maja 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 maja 20168 l ja w weekend odświeżyłem swoje stare airmaxy: Wizualnie jest spoko, ciekawe czy i kiedy zacznie schodzić ta farba.
Opublikowano 31 maja 20168 l Dzisiaj zamawiam Jordan Eclipse, to pierwsze z 3 par jakie zamierzam kupic na sezon lato- jesien. Nastepne, beda biale Vansy i czekam na Yeezy Boost 750.
Opublikowano 31 maja 20168 l Szejdj, u siebie malowałem też AM1, z 2 lata temu i do dziś efekt jest ok. Wiadomo tylko że buty po malowaniu schnięciu itp zaimpregnowałem dodatkowo jakimś psikadłem do zamszu. Jak na sniki co mają już z 9 lat i służą tylko do wypraw w teren typu wypad na działkę itp to trzymają się nieźle, tzn część z góry bo cały midsole w okół okienka z systemem to dramat, też są farbki do tego ale szkoda hajsu i czasu, szybko pryska farba.