Opublikowano 2 lipca 201410 l Nooo dobre są. To jakaś edycja limitowana, czy ogólno dostępna? Rochy z czarną podeszwą byłyby dla mnie jak złoto.
Opublikowano 2 lipca 201410 l vs vs cos podobnego obie pary bardzo mi sie podobaja, ale niestety nie wygralem az tylu pieniedzy u bukmachera, zeby pozwolic sobie na przyjemnosc posiadania obu
Opublikowano 3 lipca 201410 l wzialem jednak te pierwsze, bo jak sie okazalo drugie nie sa czarne (obejrzalem kilkanascie zdjec w roznych sklepach i dalbym sobie reke uciac, ze sa czarne, a tu zonk). jestem zadowolony
Opublikowano 3 lipca 201410 l Przecież te drugie są przepiękne. Fakt, że są popielate, a nie typowo czarne, czyni je jeszcze lepszymi.
Opublikowano 3 lipca 201410 l Chcialem kupic czarne, wiec wzialem czarne. Cale czarne mi sie nie podobaja, ale te ktore kupilem na zywo moim zdaniem robia robote. e: ale to prawda, te popielate sa piekne i jak bede mial troche luznej gotowki to je wezme. Edytowane 3 lipca 201410 l przez Qvstra
Opublikowano 11 lipca 201410 l Chyba jedyne Roszki, które mi się podobają. Beznadziejne, jak wszystkie rosze.... Adidasy Flux milion razy lepsze. A tymczasem: Zamówione W ogóle ogarnijcie sklep na adidas.pl - fhuj wyprzedaży, buty tanio, dużo par -50%, duży wybór. Edytowane 11 lipca 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 11 lipca 201410 l Kuszą mnie te adidasy, bo kanye w takich chodził. Za 199 zł chyba łyknę.
Opublikowano 11 lipca 201410 l Chujowe te Etniesy jak nieszczęście. Kuszą mnie te adidasy, bo kanye w takich chodził. Za 199 zł chyba łyknę. Oczywiście teraz musieli zrobić promocje, jak już kupiłem buty
Opublikowano 11 lipca 201410 l Te Etniesy nawet fajne, biorąc pod uwagę, że ta firma zawsze robiła brzydkie kapciuchy.
Opublikowano 11 lipca 201410 l Tak samo chujowe jak rosze. Tyle w temacie. Edytowane 11 lipca 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 11 lipca 201410 l I tak Air Yeezy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wszystkie buty świata, bądźmy szczerzy.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Weź się nie wyglupiaj Najpiękniejsze Nike jakie widziałem szkoda że były by tak piękne góra tydzień