Opublikowano 8 marca 20169 l Kupuj te drugie i wmawiaj, ze to polski orzel. Bedziesz gentleman wyklety.
Opublikowano 9 marca 20169 l Zobacz w Wojasie i CCC. Ja kupuje w tym pierwszym i jestem bardzo zadowolony z jakości.
Opublikowano 10 marca 20169 l Korzystaliście kiedyś z tych usług renowacji obuwia typu: https://www.facebook.com/washmeogrodowa/?fref=ts?? Mam airmaxy czarne zamszowe, trochę ten zamsz wyblakł i mógłbym se je oddać do malowania, ale się trochę waham.
Opublikowano 10 marca 20169 l Nie wiem ile taki zabieg kosztuje ale to wszystko nie będzie efektem na stałe, tak więc raczej lepiej kupić sobie po prostu szpreja kiwi do odświeżenia koloru o taki -> http://www.kiwicare.com/en-gb/products/kiwi-suede-and-nubuck-renovator Mam jedną starą parę AM1 i po spsikaniu kolor jak nowy.
Opublikowano 11 marca 20169 l Musisz teraz godzinę szybciej rano wstawać, żeby przed wyjściem zawiązać i pozapinać te kowadła.
Opublikowano 11 marca 20169 l nie oceniam, nie neguję, nie hejtuję, ale również nie rozumiem co dorosły facet widzi fajnego w takich butach
Opublikowano 11 marca 20169 l nie oceniam, nie neguję, nie hejtuję, ale również nie rozumiem co dorosły facet widzi fajnego w takich butach Klamry,sznurówki i lakierowaną skórę.
Opublikowano 11 marca 20169 l Szatanskie i ohydne, siara. Smiali sie z butow ktore ja posiadam/ zamierzam zakupic, beka.
Opublikowano 11 marca 20169 l Szatanskie i ohydne, siara. Smiali sie z butow ktore ja posiadam/ zamierzam zakupic, beka. Te co ty pokazywałeś były chuyowe a to chyba gorzej i gdyby Siara stanął ci na stopę w tych ochydnych to te chuyowe by tobie nie pomogły.
Opublikowano 11 marca 20169 l Ty lepiej pilnuj, żeby twoja laska nie świeciła cyckami na Instagramie. PS Malutkie ma.
Opublikowano 12 marca 20169 l Rozi jak stalkuje cudze panny xD Twoja wie, że tak w krzakach z lornetką siedzisz..?
Opublikowano 12 marca 20169 l Ty lepiej pilnuj, żeby twoja laska nie świeciła cyckami na Instagramie. PS Malutkie ma. poka, lubie ogladac nagie celebrytki. siara, dobry wybór, swietnie Ci pasują.