Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 3: ODST

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 45,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Sęk w tym, że ty nawet nie starasz się gry krytykować. Po prostu pie.rdoli.sz straszne bzdury. I nawet by mi to nie przeszkadzało, bylebyś tylko ich nie stawiał w formie osądów, jak sam mówisz "faktów

• Ja mam tylko nadzieję że po premierze ODST więcej osób zacznie grać na mapach które w H3 są płatne. Bo co z tego że mam wszystkie mapy skoro i tak gra się tylko na tych podstawowych (bo nie wszyscy ma

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Trailer jest rzeczywiście fenomenalny i udowadnia tylko jedną rzecz: dobry film na podstawie Halo można zrobić. Ciekawe czy coś  w końcu z tego będzie. Mam nadzieję, że tak.

Opublikowano

Ktos wczesniej napisal moze H1 zrobia na silniku H3 w sumie nie glupie ale nie ma co wierzyc w takie cuda komu by sie to chcialo robic , ale np Half-Life 1 ponownie stawiaja na nogi :P z silnikiem z Half Life 2 :] .

Opublikowano

GLD MANIAK??!!!! WOJCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECH

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:o

Wojtek :D

Wizz 2vs2 na Oddballa i Bobka pamiętasz :D?

Opublikowano
:o

Wojtek :D

Wizz 2vs2 na Oddballa i Bobka pamiętasz :D?

Julek, a zaraz potem pamiętasz Wiza na Mr. Bobka i Mola? xD

z pozdrowieniami

Śląski Karzeł ;*

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba troll :closedeyes:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

I tak jak podejrzewano wraca pistol z podwójnym zoomem i siłą podobną do tej z H1

Opublikowano
  • Autor

Źle pamiętasz, baaardzo źle pamiętasz, gra od początku miała być czymś w rodzaju mission packa do Halo 3, który na nasze szczęście rozrósł się zdeczka

Opublikowano

Kilka miesiecy potem wyszedl Bioshock :) prezentowal sie lepiej ale ok, nie bede zaczynal kolejnej wojny ;)

Opublikowano
I tak jak podejrzewano wraca pistol z podwójnym zoomem i siłą podobną do tej z H1

Ale tylko w singlu ? Multiplayer nie wniesie nic nowego oprócz 3 nowych map. Dobrze zrozumiałem ?

Opublikowano

Nic szczególnego w tym ODST nie widziałem... kozacki wjazd kapsułą w atmosferę planety, a potem długo, długo nic nadzwyczajnego. Wyciskacz kasy, niezły, ale wyciskacz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Microsoft and Bungie announced today that those who pre-order Halo 3: ODST at parti(pipi)ating retailers, will receive a token to unlock Sgt. Johnson as a playable character in the new cooperative multiplayer mode Firefight.

Ciekawe czy w Polsce też ;)

Opublikowano

Trailerek robi na mnie wrazenie. Grafika nie szokuje, ot przyzwoita. Ale klimat genialny.

Opublikowano
Microsoft and Bungie announced today that those who pre-order Halo 3: ODST at parti(pipi)ating retailers, will receive a token to unlock Sgt. Johnson as a playable character in the new cooperative multiplayer mode Firefight.

Z tego co wiem gra jest wydawana przez Microsoft Games Studios tak? Czyli nie dla Polski, no bo po co, przecież nie mamy XBL... ech...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem gra jest wydawana przez Microsoft Games Studios tak? Czyli nie dla Polski, no bo po co, przecież nie mamy XBL... ech...

W pudełku zapewne też nie znajdziemy kodów na te wszystkie map packi które mają być dołączone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Halo 3: ODST składa się z dwóch płytek:

na dvd1 znajduje się kampania singleplayer Halo 3 ODST

na dvd2 znajduje się sam tryb multiplayer z Halo 3 zawierający wszystkie mapy jakie zostały wypuszczone i jakie będą wypuszczone

Edytowane przez barth

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

OMG, kolejna gra (3 juz!) z HALO (czyli killer xboxowy) ktory nieporazi nas graficznie... Dodali bumpmapping, itp ale 720p i jakis nowych ficzerow w tym zwalonym silniku nie ujrzymy juz...

Opublikowano

Wali mnie to - konia z rzędem temu kto odróżni 720p od 640p...

Fabuła, fabuła, fabuła! To ma być dopieszczone!

Opublikowano

Jeżeli całą grę będzie można skończyć w cztery godziny to ja bym nie liczył na jakąś uber fabułę. Dobrze, że Bungie kończy z Halo. Szkoda takiego studia - balasa na tak dobrą licencję.