Opublikowano 20 grudnia 200816 l ehh, to oto chodzi, sorry, ale za bardzo nie czje tej serii ale dzięki.
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Ktos wczesniej napisal moze H1 zrobia na silniku H3 w sumie nie glupie ale nie ma co wierzyc w takie cuda komu by sie to chcialo robic , ale np Half-Life 1 ponownie stawiaja na nogi z silnikiem z Half Life 2 :] .
Opublikowano 9 stycznia 200916 l GLD MANIAK??!!!! WOJCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECH
Opublikowano 1 marca 200916 l :o Wojtek Wizz 2vs2 na Oddballa i Bobka pamiętasz ? Julek, a zaraz potem pamiętasz Wiza na Mr. Bobka i Mola? xD z pozdrowieniami Śląski Karzeł ;*
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Autor I tak jak podejrzewano wraca pistol z podwójnym zoomem i siłą podobną do tej z H1
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Autor Źle pamiętasz, baaardzo źle pamiętasz, gra od początku miała być czymś w rodzaju mission packa do Halo 3, który na nasze szczęście rozrósł się zdeczka
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Aha, to nawet lepiej bo TPP do Halo za bardzo niepasuje. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-halo-3-odst/50009 HD - tak powino wygladac H3 2 lata temu
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Kilka miesiecy potem wyszedl Bioshock prezentowal sie lepiej ale ok, nie bede zaczynal kolejnej wojny
Opublikowano 2 czerwca 200915 l I tak jak podejrzewano wraca pistol z podwójnym zoomem i siłą podobną do tej z H1 Ale tylko w singlu ? Multiplayer nie wniesie nic nowego oprócz 3 nowych map. Dobrze zrozumiałem ?
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Nic szczególnego w tym ODST nie widziałem... kozacki wjazd kapsułą w atmosferę planety, a potem długo, długo nic nadzwyczajnego. Wyciskacz kasy, niezły, ale wyciskacz.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Microsoft and Bungie announced today that those who pre-order Halo 3: ODST at parti(pipi)ating retailers, will receive a token to unlock Sgt. Johnson as a playable character in the new cooperative multiplayer mode Firefight. Ciekawe czy w Polsce też
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Trailerek robi na mnie wrazenie. Grafika nie szokuje, ot przyzwoita. Ale klimat genialny.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Microsoft and Bungie announced today that those who pre-order Halo 3: ODST at parti(pipi)ating retailers, will receive a token to unlock Sgt. Johnson as a playable character in the new cooperative multiplayer mode Firefight. Ciekawe czy w Polsce też Z tego co wiem gra jest wydawana przez Microsoft Games Studios tak? Czyli nie dla Polski, no bo po co, przecież nie mamy XBL... ech...
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Microsoft and Bungie announced today that those who pre-order Halo 3: ODST at parti(pipi)ating retailers, will receive a token to unlock Sgt. Johnson as a playable character in the new cooperative multiplayer mode Firefight. Ciekawe czy w Polsce też Z tego co wiem gra jest wydawana przez Microsoft Games Studios tak? Czyli nie dla Polski, no bo po co, przecież nie mamy XBL... ech... W pudełku zapewne też nie znajdziemy kodów na te wszystkie map packi które mają być dołączone.
Opublikowano 7 lipca 200915 l Autor Halo 3: ODST składa się z dwóch płytek: na dvd1 znajduje się kampania singleplayer Halo 3 ODST na dvd2 znajduje się sam tryb multiplayer z Halo 3 zawierający wszystkie mapy jakie zostały wypuszczone i jakie będą wypuszczone Edytowane 7 lipca 200915 l przez barth
Opublikowano 26 lipca 200915 l http://www.valhalla.pl/news16729-720p-nie-...owego-Halo.html Żenada ;/
Opublikowano 26 lipca 200915 l OMG, kolejna gra (3 juz!) z HALO (czyli killer xboxowy) ktory nieporazi nas graficznie... Dodali bumpmapping, itp ale 720p i jakis nowych ficzerow w tym zwalonym silniku nie ujrzymy juz...
Opublikowano 26 lipca 200915 l Wali mnie to - konia z rzędem temu kto odróżni 720p od 640p... Fabuła, fabuła, fabuła! To ma być dopieszczone!
Opublikowano 26 lipca 200915 l Jeżeli całą grę będzie można skończyć w cztery godziny to ja bym nie liczył na jakąś uber fabułę. Dobrze, że Bungie kończy z Halo. Szkoda takiego studia - balasa na tak dobrą licencję.