Opublikowano 28 listopada 20186 l W sensie najmniej bezpieczny wg NCAP w historii, wycofany po tym teście.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Jakaś starsza już osoba na oko. Ostatnio u mnie w mieście starszy gość potrącił autem na parkingu grupkę przechodzących emerytów i zabił jedną osobę, dokładnie w takich okolicznościach jak na filmiku. Edytowane 7 grudnia 20186 l przez Mustang
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Nie należę do jakiś wielkich fanów tego modelu, ale po obejrzeniu testu jestem pod wrażeniem dokonania Mercedesa. To nie jest transformacja starocia w nowe auto, poprzez dodanie nowych elementów do przestarzałej bazy jak robili to z pierwszym modelem. To nie jest też zastąpienie starego modelu nowym, mającym niewiele wspólnego z oryginałem poza formą i detalami jak New Beetle albo Mustang z 2005. To naprawdę ciekawy przykład odtworzenia na ile się tylko dało oryginału, zachowując wszystkie kluczowe elementy tworzące mit starszego modelu przy zastosowaniu całkowicie nowej technologii w reszcie aspektów. Edytowane 13 grudnia 20186 l przez Mustang
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Jakoś nigdy nie czułem tego modelu za bardzo. Wśród luksusowych suvów zawsze moim faworytem był Range Rover, ewentualnie GLS.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l No nietrudno wypaść lepiej niż przestarzały już Sharan. IMO najbardziej stylowy van to teraz Espace.
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Widzę Daewoo uparcie promowało auta jako dynamiczne i bezpieczne. Samochody mojego dzieciństwa. Przy tym sporo udanych modeli, do dzisiaj widywanych na polskich drogach.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Pamiętam, że pod koniec lat 90' to Daewoo mieli tacy bardziej dorobieni ludzie. Nubira, albo Espero to były auta poważnych przedsiębiorców. W mojej mieścinie był nawet salon Daewoo. Za guwniaka byłem tam na jakichś pokazach, miałem fanty reklamowe. Dziś w tym miejscu chyba jest sklep i kwiaciarnia
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Trochę mi ich szkoda. Robili dobre auta jak na lata 90 i spokojnie mogliby być dzisiaj na tym samym poziomie co Kia. Przy okazji całe fso się przejechało na ich porażce.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Wiosna się zaczeła, ludzie odkurzyli swoje krazowniki smierci, pora ruszac po kill streaka https://www.tvn24.pl/autobus-jedzie-z-otwarta-klapa-bagaznika-schylilem-glowe-bo-balem-sie-ze-mnie-uderzy,923465,s.html