Olsen 60 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Novastrike - trofea Kolejna gra z PS Store otrzymała wsparcie dla systemu Trophies, po Super Stardust HD, PixelJunk Eden jest to gra developera Tiki Games - Novastrike. W grze jest do zdobycia 17 pucharów, 13 brązowych i 4 srebrne, poniżej lista pucharów do zdobycia: Brązowe: * Heralder No More Zniszcz Heraldera na dowolnym poziomie trudności * Broken Falchion Zestrzel Falchiona na dowolnym poziomie trudności * Champion of Praxor Ukończ drugą planszę na dowolnym poziomie trudności * Destroyer Zniszcz 500 latających przeciwników na dowolnym poziomie trudności * Defender of Khara Ukończ 4 planszę na dowolnym poziomie trudności * Ground Sweeper Zniszcz 200 struktur lądowych na dowolnym poziomie trudności * Searer Extinguished Zniszcz Searera na Tolak na dowolnym poziomie trudności * Master of Arms Odblokuj ostatni statek na dowolnym poziomie trudności * Savior of Tolak Ukończ 6 planszę na dowolnym poziomie trudności * Don’t You Die On Me Przyjacielski rebeliant Heralder musi przetrwać koniec Khara (Plnasza 3) * Abrupt Ending Prevent the Harbinger from reaching its final destination. * Perfectionist Finish the game without failing a single objective on any difficulty Srebrne: * Challenger Ukończ grę na poziomie RECRUIT lub wyższym * Reckoning Force Ukończ grę na poziomie SOLDIER lub wyższym * Unstoppable Ukończ grę na poziomie VETERAN lub wyższym * Legendary Ukończ grę na poziomie HARDCORE źródło: http://musiol.wordpress.com Edited February 3, 2009 by Old_Kyo Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 ta gra posysa xD slaba niesamowicie ;p kupilem ja tylko po to zeby kilka trofeow zlapac ehhh ;p szkoda ze "az" 25zl kosztuje ;/ Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 ta gra posysa xD slaba niesamowicie ;p kupilem ja tylko po to zeby kilka trofeow zlapac ehhh ;p szkoda ze "az" 25zl kosztuje ;/ Zgadzam sie z toba Moze ta gra mnie nauczy ,zeby nie kupowac gier-crapow tylko dla trofeow Quote Link to comment
ziolo69 20 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Też się na to naciąłem... łączymy się w bólu. Quote Link to comment
Wolak10 2 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Nie ma to jak być "trofeową dziwką". Nieważne jak wygląda "klient" ważne, że płaci xD. Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Wolak - okrutny do bólu aczkolwiek prawdę powiada xD Quote Link to comment
Olsen 60 Posted September 9, 2008 Author Share Posted September 9, 2008 jest naprawde tak słaba? a jak jest z trofeami? Łatwe, trudne? Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) W ciula trudne ,a to wszystko wina tego ,ze ta gra to jeden wielki chaos! Nic nie widac, samolociki sa malutkie ,a ich pociski mozna dostrzec chyba tylko na 50 calach . Trofea latwe? Nieee, kur****o trudne. Grales w NG na MN? Na poziomie trudnosci Soldier (2/4) cisnalem tak pieknymi slowami ,ze teraz gardlo mnie boli Ale jak juz wydalem 10$ to zdobede te 100% ... moze ... Ta gra to PORAZKA Nie kupowac ! BTW: olsen zedytuj swój post i dodaj te trofea Abrupt Ending Prevent the Harbinger from reaching its final destination. Perfectionist Finish the game without failing a single objective on any difficulty Edited September 10, 2008 by XM16E1 Quote Link to comment
Zeratul 415 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 panowie dzieki za ostrzezenie, zaoszczedze kase:) Quote Link to comment
Musiol 188 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Dzięki za zniechęcenie, a chciałem kupić, tak to oleję. I czekam na jakiś klon R-type Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4460 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Uratowaliście nasze portfele i czas, jak sie wam odwdzięczymy ? . Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 zrzute zrobicie zebysmy "MY" kase odzyskali xD ROW ROW FIGHT THE POWAH! Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Heh, mozecie nam kupic Pain bo jutro maja byc trofea xD a tym czasem ide grac w to (pipi) na poziomie Hardcore Gulp. Quote Link to comment
tomek0306 0 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 witam potwierdzam ze syf totalny i HARDCOR maxymalny Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Zrobił ktos te trofea? *Abrupt Ending Prevent the Harbinger from reaching its final destination. * Perfectionist Finish the game without failing a single objective on any difficulty W jakiej rundzie to pierwsze trzeba zrobic i do jasnej anielki o co kaman w tym drugim xD Edited September 12, 2008 by XM16E1 Quote Link to comment
tomek0306 0 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Zrobił ktos te trofea? *Abrupt Ending Prevent the Harbinger from reaching its final destination. * Perfectionist Finish the game without failing a single objective on any difficulty W jakich rundach to trzeba zrobic i do jasnej anielki o co kaman w tym drugim xD drugie trofeum to trzeba cala gre przejsc z zaliczeniem wszystkich zadan nie mozesz pominac zadnego na obojetnie jakim poziomie trudnosci a piewrwsze to chyba w czwartej planszy masz zapobiec dotarciu Harbingerowi do twojej bazy . ale ty chyba masz to juz zaliczone tak mi sie wydaje pozdrawim Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 co tam M16 angielskiego nei umiemy? pierwsze to ostatnia runda - a powstrzymanie tego wielkiego statku przed "ostatecznym" celem jest jak dla mnei neimozliwe :o drugie to rozpykac gre (na easy pewnei najlepiej) bez zawalenia zadnego objective Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) To ten harbinger to ten ostatni statek ? lol ,a ja byłem pewien ,ze to jakies (pipi) które się pojawia jak się uratuje te miasto w 4 misji ( nigdy nie moge tego zrobic ) Co do drugiego to tak myślałem :0 Oblech - Zawsze lepiej się upewnic niz robic cos inaczej i z gó.wnianym skutkiem ,c'nie? Ale i tak wielkie dzięki :-) Co do gry to na poziomie HARDCORE najlepiej wogóle nie robic zadań bo i bez nich i tak możemy przejśc gre :o głupie to ,ale niech im będzie (ja jestem w 2 rundzie i nie zanosi się na to ,ze kiedys dalej rusze xD ,a na Veteranie jestem "juz" w 5 misji w której wystarczy zrobic tylko jedno zadanie xD ,a reszte olac i sobie gdzies tam polatac ) Edited September 12, 2008 by XM16E1 Quote Link to comment
tomek0306 0 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 To ten harbinger to ten ostatni statek ? dokladnie ten ostatni w czwartej misji tez tego niemoge przejsc Quote Link to comment
tomek0306 0 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Zrobił ktos te trofea? *Abrupt Ending Prevent the Harbinger from reaching its final destination. * Perfectionist Finish the game without failing a single objective on any difficulty dobre, a kto by mial je zrobic jak nie ty, tylko ty masz tyle samozaparcia Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 racja ;] tylko M16 ma zaparcie (lol i wzdecia pewnei tez) do tej gry ;p Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 racja ;] tylko M16 ma zaparcie (lol i wzdecia pewnei tez) do tej gry ;p I tu mnie masz No to ide grac bo chce calaka zdobyc xD Quote Link to comment
Oblesny 1 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 masochista :S Quote Link to comment
XM. 10774 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Jupi ,przeszedlem na Veteranie Jeszcze tylko Hardcore i wszystkie misje i bedzie calaczek :] Edited September 12, 2008 by XM16E1 Quote Link to comment
Recommended Posts