Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wygraj lige mistrzow

Featured Replies

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 29,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja pierwsza 11:   Boruc - Puyol, Aniukow, Kromkamp - van der Vaart, Senna, Nani, Juninho - Eto'o, Aguero, Postiga   Zmiany planuję dopiero po fazie grupowej. Póki co niech się dzieje co chce.

• Dobrze, że go wziąłem Szkoda tylko, że nie na kapitana, ale liczę, że Eto'o też coś upoluje.

• O kurwa, dopiero zauważyłem, że przez przypadek wybrałem Aguero na kapitana zamiast Eto'o xD Heh, w sumie pomyłka całkiem na plus. Przynajmniej jak na tą kolejkę. Częścij mogłoby mi się coś takiego pr

Opublikowano
  • Autor

Mam skład taki sam jak ostatnio mniej więcej. Myślę, że drugi raz Porto już nie wbije sobie gola w starciu z Cypryjczykami. Zrobiłem tylko trzy zmiany: wziąłem Navasa i Fabiano z Sevilli oraz Fabregasa. Plus Squillaciego na obronę, bo jeden z Porto dostał kontuzji.

Opublikowano
  • Autor

Kurde Porto stoi, Dżeko nie chce nic strzelić, a Chelsea przegrywa z Atletico, beznadzieja.

Opublikowano

Jutro Arsenal wygrywa 6-0 i wpie rdalam sie w czolowke tej gry <pare skladow utworzonych z graczy OM i Arsenalu>

Opublikowano
  • Autor

Moja jedyna drużyna awansowała na miejsce 380, czyli nieźle. Mam 15. miejsce w "lidze dolnośląskiej". No ale jutro pewnie spadnę w okolice 500, bo mam tylko Fabregasa i tę trójkę z Sevilli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra, pora wyjawić wszystkim to, co pragną wiedzieć, czyli mój skład na jutro.

Butt - Lahm, Van Buyten, Varmaelen, Gallas - Ronaldo, Valencia, Fabregas - Raul, Higuain (K), Muller

Sporo z Realu i Bayernu, no ale to chyba jedyne drużyne, które nie zapewniły sobie awansu i grają u siebie ze słabeuszem. Będą walczyć i powinni rozpieprzyć rywali po 4-0. Pozostałe zespoły - trudno powiedzieć. Arsenal powinien wyjść na zero z tyłu, a Higuain strzela gola częściej, niż co 90 minut, więc walnie ze dwie bramy Szwajcarom. Doskonały skład.

Opublikowano
  • Autor

Kurde ch'ujowy ten skład wybrałem, teraz to widzę wyraźnie.

Opublikowano
  • Autor

Wiele się nie zmieniło, dalej mam miejsce w okolicach 350. Szkoda, że nie pomyślałem chwilę nad doborem piłkarzy ofensywnych (Muller, Valencia i Raul zwłaszcza), bo mogłem być tak koło dwusetny. Po fazie grupowej sporo osób sobie odpuści grę albo zostanie z jedną drużyną i bez problemu będę atakował czołówkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie zdążyłem zmienić składu na tę kolejkę, bo się zasiedziałem, ale spoko. Butt dostał 13 punktów, wypas. Mam 3. miejsce w lidze dolnośląskiej. Jakbym zdążył chociaż dać Ronaldo kapitana, to bym gonił lidera.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ta kolejka była nieudana, ale tak jak sądziłem - ludziom na wiosnę się nieco odechciało i awansowałem na okolice 140. miejsca w Polsce. W sumie dalej dość daleko, ale biorąc pod uwagę, że to moja jedyna drużyna to i tak takie miejsce jest rzadkością.